Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Captura date
Rata de scanare
Distanta de scanare minima
Distanta de scanare maxima
Sursa de lumina
Dimensiuni
Greutate
Alimentare
Frecventa procesor
Conectivitate / Interfata
Temperatura operare
Coduri de bare suportate

Cititoare Coduri de Bare 

Un cititor de cod de bare a devenit indispensabil oricarei afaceri din domeniile retail, productie si depozitare. Intalnit si sub denumirea de scanner cod bare, acest echipament poate citi coduri de bare in aproape orice conditii: de la distante foarte mari, coduri de bare situate pe marfuri depozitate in conditii de umiditate ridicata sau cu un strat considerabil de praf depus peste, sau coduri de bare pozitionate pe marfuri aflate in miscare (benzile de productie si ambalare).

Poti gasi cititoare coduri de bare intr-o varietate foarte mare, adaptate la nevoile afacerii tale atat ca functionalitati cat si ca pret. Un scanner cod bare poate fi in functie de conectivitate cu fir sau fara fir, in functie de tipul de scanare 1D sau 2D sau cititor cod bare laser, imager sau omnidirectional daca ne referim la tehnologia de scanare.    

Desi poate parea dificil de ales dintr-o varietate asa de mare, noi te ajutam sa simplifici lucrurile si te consiliem gratuit in a face alegerea potrivita astfel incat sa te poti concentra la detaliile specifice afacerii tale.Suport online