Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Alimentare
Memorie RAM
Memorie FLASH ROM
Conectivitate / Interfata
Coduri de bare suportate
Metoda de imprimare
Tipuri media
Latime imprimare
Viteza imprimare
Rezolutie imprimare

Imprimante Desktop 

Imprimantele de etichete desktop pot fi folosite intr-o serie larga de domenii cum ar fi: productie, retail, transporturi, logistica, sanatate si turism.

Oricare dintre modelele de imprimanta desktop disponibila pe portalul nostru poate fi caracterizat printr-o calitate superioara a materialelor tiparite la un pret rezonabil. Te poti baza pe performanta in ceea ce priveste viteza de tiparire si intretinerea usor de realizat. Pot fi conectate la sisteme desktop sau la PC fiind astfel usor de gestionat de la distanta, prin retea. Toate aceste calitati ale imprimantelor de etichete desktop ajuta la imbuntatirea eficientei operationale, la cresterea profitabilitatii si la reducerea timpului de nefunctionare.

Daca vrei sa tiparesti etichete de produs, coduri de bare, etichete de inventar, preturi sau etichete de urmarire aici gasesti imprimantele termice potrivite. Spune-ne ce nevoi ai pentru afacerea ta si noi te vom ajuta sa gasesti solutia completa la cel mai corect pret, care te ajute sa iti dezvolti afacerea la nivelul la care ti-l doresti,Suport online