Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Aplicatoare si Dispensere

Aplicator etichete preturi si dispensere etichete preturi

Aplicatoarele de etichete si dispenserele sunt echipamente cu ajutorul carora se realizeaza manual etichetarea produselor. Aplicatoarele pot fi regasite si sub denumirea de functia marcatoarelor de pret, etichetele aplicate pe produse continand informatii precum coduri de bare, pret dar si alte informatii adiacente folositoare consumatorului.

Aceste aplicatoare de etichete au ca si principale caracteristici: instalare rapida si utilizare usoara, dimensiune compacta - se pot instala pe birouri sau in spatii restranse, operare facila, design profesional si rapiditate in aplicarea etichetelor, aplicare precisa a etichetelor pe partea frontala a produselor sau fata-spate cu spatiere corespunzatoare dar si rezistenta fiind proiectat pentru asigurarea durabilitatii.

Aplicatoarele de preturi reprezinta solutia semi-automata ideala de etichetare pentru recipientele conice sau cilindrice, precum, inclusiv sticle, bidoane, borcane si tuburi. De asemenea un aplicator de preturi este extrem de util si pentru etichetarea rapida a cutiilor, pet-urilor, plicurilor, pungilor, si orice produs ce are nevoie de etichetare semi-automata, rapida.

Cu ajutorul unui aplicator de etichete veti putea aplica pana la 1200 etichete/ora. Etichetele se aplica perfect, fara incretituri si distorsionari ale materialului, oferind produselor un aspect profesional.

Datorita aplicatorului de etichete puteti aplica una sau doua etichete diferite pe un singur recipient. Un aplicator de preturi poate include un dispozitiv incorporat de contorizare cu led, precum si o memorie care poate stoca pana la noua offset-uri (setari) de etichete fata-spate.

Un aplicator de preturi este considerat un echipament accesibil si usor de manevrat, care va poate ajuta sa va cresteti productia si eficienta la locul de munca. Acesta aplica etichetele corect si precis pe zona dorita in cazul fiecarui produs, oferindu-i un aspect placut.

Pentru a instala un aplicator de etichete trebuie urmati cativa pasi: setati ghidajele, plasati recipientul in aparat, apasati butonul de setare si eticheta va fi aplicata. Bratul incorporat presurizat si actionat cu resort asigura aplicarea compacta, fara incretituri a etichetelor. Un applicator de etichete este usor de utilizat, nu necesita curatare iar sursa de incarcare este universal.

Dispune de o setare care stabileste alinierea stanga-dreapta a etichetelor, operatorul putand ajusta pozitia iar display-ul LED ajuta la contorizarea crescatoare/descrescatoare a etichetelor aplicate.

Un aplicator de etichete detine multiple functionalitati precum: spatiere variabila, memorarea a pana la 9 setari de dimensiuni, un contor LED incorporate. Un applicator poate eticheta pe suprafete plane precum sticle, cutii, plase, pungi, capace si conserve dreptunghiulare. In plus unele aplicatoare de preturi nu au in component compresor cu aer, fapt ce ii ofera un avantaj fata de alte echipamente de etichetare.

Prin intermediul unui etichetator aplicarea etichetelor se realizeaza in regim de miscare liniara, avand setari automate de functionare conform parametrilor liniei, o pozitionare precisa a etichetei iar demontarea/montarea rapida a rolei de etichete si fiabilitatea in conditii de lucru deosebite (umiditate, praf) le ofera operatorilor un echipament ideal pentru cresterea productivitatii, eficientei dar si a randamentului.

Aplicatorul de etichete are un sistem fiabil care nu presupune revizii frecvente iar mentenanta consta doar in inlocuirea a patru componente al caror cost total nu este semnificativ.

Principalele beneficii in achizitionarea unui applicator de preturi constau in: reducerea timpului alocat aplicarii etichetelor, operatorul avand intotdeauna o mana libera pentru a putea manipula produsul. De asemenea, nu mai este necesara dezlipirea manuala a etichetelor, acesta dezlipire ingreunanad procesul de etichetare.

Dispenser etichete preturi - caracteristici si beneficii

Dispenserele electrice de etichete sunt echipamente sau componente care asista procesul semi-automat de etichetare, fiind perfecte pentru etichetarea rapida a cutiilor, pet-urilor sau pungilor. Este adaptabil diferitelor cerinte de etichetare, in special pentru etichetarea industriala, unde latimea rolei de etichete este ajustabila pentru a printa etichete cu latimi variabile.

Un dispenser de etichete electric dispune de functionalitati de ultima tehnologie optoelectronica, trebuie setat doar pentru ajustarea latimii etichetei avand si un senzor care este pozitionat sub eticheta ce detecteaza cu precizie marginea etichetei.

In unele cazuri nu necesita nici setari/configurari cu privire la lungimea etichetei ci doar cu privire la latimea acesteia. Dupa ridicarea etichetei urmatoarea este avansata instant si automat.

Un dispenser de etichete este perfect pentru etichetarea rapida a pet-urilor, cutiilor, pungilor dar si orice produs ce are nevoie de etichetare semi-automata. Un dispenser permite dezlipirea etichetelor de dimensiuni variabile cu usurinta si pot fi puse mai multe randuri de etichete in acelasi timp.

Masa dispenserului este fabricata din inox si polisata cu un compus de polisare ultra-fin pentru ca hartia sa alunece fara probleme. Optional unui dispenser se poate monta un contor de etichete. In unele cazuri un dispenser de tichete este echipat si cu micro-swtich-uri, aceste switch-uri detectand toate tipurile de etichete: hartie, transparenta, folie.

Aplicatoare etichete preturi si dispensere etichete - cum sa le alegi

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit ce model de aplicator preturi sau dispenser sa iti cumperi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta. In portalul nostru gasesti o varietate extinsa de modele de aplicatoare preturi si dispensere la un pret bun, sub cele mai importante marci din domeniu.
Suport online