Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Lungime
Latime
Tip adeziv

Benzi de Etichete Dymo

Benzi de etichete Dymo - caracteristici

Benzi etichete Dymo sunt utilizate pentru aparatele de etichetat Dymo, care reprezinta o solutie de etichetare eficienta si durabila.

Aparate de etichetat Dymo intalnim in activitatea electricienilor pentru etichetarea de cabluri, pentru marcaje speciale sau chiar in activitatea casnica, in scopul organizarii.

Tehnologia utilizata in tiparirea de benzi de etichete Dymo este direct termica. Benzile tiparite rezista la temperaturi intre -30 si +130 grade, la expunere UV, la apa sau sau solventi slabi.

Principalele caracteristici ale unei benzi etichete Dymo, in functie de care iei decizia de cumparare, sunt: culoarea benzii, culoarea textului, tipul de adeziv, latimea si lungimea benzii sau materialul din care este fabricata.  

Aceste caracteristici sunt cele care ne ajuta sa identificam in multitudinea de benzi etichete Dymo cateva tipuri distincte care se folosesc in aplicatii specifice.

Tipuri benzi etichete Dymo

Varietatea de culori al unei benzi de etichete Dymo este foarte mare. In functie de scopul final al utilizarii, gasesti benzi etichete Dymo albe, albastre, rosii, verzi sau chiar negre. De asemenea, pentru marcaje speciale poti folosi o banda etichete Dymo transparenta sau banda de etichete Dymo metalica.

Si din punct de vedere al adezivului utilizat, oferta de benzi de etichete Dymo este generoasa. Adezivul poate fi permanent, foarte puternic, removable sau putem gasi si benzi de etichete Dymo fara adeziv

Tipul de etichete Dymo cu adeziv foarte puternic sunt ideale pentru a eticheta tevi si cabluri subterane, piese de motor, utilaje, materiale de constructii. In aceasta categorie regasim si benzile embosabile de aluminiu Dymo specifice mediului industrial.

Benzi de etichete Dymo fara adeziv sau removable sunt recomandate in activitati de interior, intrucat lumina soarelui directa sau indirecta sau conditiile extreme de temperatura si umiditate le deterioreaza.

Alegerea unei benzi de etichete Dymo in functie de materialul din care este fabricata o vei face in functie de modul in care alegi sa o utilizezi. Pentru etichete necesare zonei de interior vei alege o banda de etichete Dymo din hartie laminata standard sau o banda de etichete Dymo nelaminata. Acest material este potrivit pentru medii de lucru normale sau cu umiditate si temperatura usor ridicate.

Pentru etichetarea cablurilor sau a tuburilor ai nevoie de o banda de etichete Dymo poliester sau o banda de etichete Dymo din vinil. Ambele tipuri de benzi etichete Dymo au adeziv permanent si rezistenta mare la abraziuni sau contact cu substante chimice. Au aplicabilitate pentru suprafete curate sau plate, dar si pe suprafete texturate, curbate sau puternic texturate.

Dupa culoarea textului,  poti avea benzi etichete Dymo imprimate cu alb, cu negru, cu rosu sau albastru. imprimat pe etichete variaza de la alb, negru, rosu si albastru iar latimea bandei de etichete Dymo o regasim intre 6mm-102 mm.

Latimea unei benzi de etichete Dymo variaza intre 6mm si 10cm iar lungimea ei intre 1.5m si 7m. In functie de lungimea unei singure etichete necesara, iti poti calcula etichetele pe care le poti obtine dintr-o rola de etichete Dymo.

Banda etichete Dymo - consultanta alegere

Intra in contact cu noi pentru a te sprijini in a face alegerea potrivita pentru benzi de etichete Dymo.

Putem sa te consiliem in achizitionarea de consumabile pentru aparate de etichetat Dymo. Iti livram orice model de benzi de etichete la pret mic!
Suport online