Serializarea medicamentelor: 6 aspecte importante

Incepand cu data de 9 februarie 2019 va intra in vigoare directiva UE cu privire la protectia impotriva falsificarii produselor farmaceutice ce se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.

6 motive pentru utilizarea unui etichetator Brother

Cu ajutorul unui etichetator Brother, utilizat impreuna cu etichete rezistente clare Brother, poti pastra totul in perfecta ordine. De la documente, albume, CD-uri, expeditii postale personalizate pana la mufe si prize.

Totul despre benzi de etichete Brother P-Touch

Benzile de imprimanta etichete Brother P-Touch folosesc tehnologia unica si avansata de benzi de etichete Brother laminate. Marca Brother are o gama variata de culori, latimi si stiluri de etichete. Descopera-le pe toate in articolul prezent.
aparate de etichetat dymo

Beneficiile unui aparat de etichetat DYMO

Iti doresti un aparat de etichetat adaptat nevoilor tale? DYMO iti pune la dispozitie o gama variata de aparate de etichetat de cea mai buna calitate si la pret promotional pe itDepot.

Tipuri de imprimante: laser vs. inkjet

Fiecare dintre noi isi doreste o imprimanta ieftina, care sa imprime toate tipurile de documente la cea mai buna calitate si care sa aiba o rezistenta foarte mare in timp.

Terminale portabile pentru WMS in depozit

Pentru eficientizarea muncii si acuratetea datelor este recomandat sa se utilizeze terminale portabile performante impreuna cu cele mai bune solutii de WMS.

Imprimanta portabila Zebra ZQ500 pentru etichete termice

Imprimanta portabila Zebra rezista in mediile de lucru extreme si la lovituri puternice. Aceste imprimante portabile Zebra ZQ510 si ZQ520 sunt usoare, compacte si rezistente. Descopera mai multe informatii utile in acest articol.

Xerox: producator de dispozitive si cartuse toner

Producatorul Xerox proiecteaza imprimante, copiatoare, scanere si alte produse digitale, plus consumabile de tipul cartuse toner originale si compatibile. Citeste mai multe informatii interesante in acest articol.