tipuri de imprimante

3 tipuri de imprimante si caracteristicile lor

Exista foarte multe tipuri de imprimante, iar prezentarea lor in detaliu poate deveni uneori complicata. Citeste articolul de fata pentru a afla ce imprimanta iti este necesara.
sisteme pos touchscreen

Sisteme POS Touchscreen – Performanta pentru sisteme POS All in One

Utilizarea de sisteme POS Touchscreen reprezinta capacitatea de a inregistra si procesa tranzactii financiare, stocarea sau inregistrarea vanzarilor, analiza costurilor dar si monitorizarea inventarul produselor. Citeste mai multe informatii despre POS in articolul prezent.
alocare coduri de bare produse

Alocare coduri de bare produse. Implementare cod de bare

Procedura de alocare coduri de bare produse este necesara importatorilor si producatorilor in vederea distribuirii de produselor in domenii retail dotate cu echipamente precum cititoare coduri de bare. Click pe titlu articol pentru mai multe detalii.
aparate de etichetat

Aparat de etichetat – Solutii de etichetare

Un aparat de etichetat cunoscut ca si etichetator reprezinta o alternativa la imprimanta de etichete insa ele nu se exclud reciproc. Afla de ce citind articolul de fata.
Imprimanta termica de etichete

Imprimanta Termica Etichete – Modele

Imprimanta termica este utilizata in special in retail, banci, supermarket-uri sau domeniul medical. Citeste totul despre imprimanta termica aici.