itDepot a devenit Premier Business Partner Zebra Technologies

Zebra Technologies Premier Business Partner

itDepot, platforma de echipamente performante, consumabile si solutii software, a devenit Premier Business Partner pentru Zebra Technologies, lider global in inovatie tehnologica.

itDepot, divizie a furnizorului de sisteme software pentru managementul afacerii Senior Software, a devenit Premier Business Partner pentru Zebra Technologies. Acest succes este datorat performantelor companiei, devotamentului fata de calitate si a investitiilor realizate in gama variata de echipamente performante Zebra.

Prin acest Parteneriat Premium, itDepot isi consolideaza pozitia pe piata de echipamente pentru: Productie, Logistica, Transport, Distributie, Retail, Sanatate, Administratie si Horeca.

Incepand cu luna octombrie 2018, clientii itDepot se vor bucura de tehnologia hardware de ultima generatie oferita de Zebra Technologies la cele mai bune si competitive preturi.

„Zebra completeaza perfect nevoile companiilor din variate industrii”

„Acest parteneriat ii asigura, inca o data, pe clientii nostri despre importanta pe care o acordam sistemelor si echipamentelor pe care le introducem pe piata.

In contextul economic actual, colaborarea solida cu furnizori de incredere, recunoscuti pe plan global, este esentiala pentru sustinerea companiilor in procesul de automatizare si de atingere a obiectivelor de business.

Echipamentele Zebra completeaza perfect nevoile companiilor din variate industrii, care au ales sa-si implementeze sisteme software din portofoliul nostru.

In cazul clientilor Senior Software, rezultatul acestui parteneriat s-a tradus in eficientizarea activitatilor, cresterea calitativa a serviciilor si a productivitatii resursei umane, economii majore de timp si, bineinteles, in maximizarea profitului.”

a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Zebra Technologies este un lider global recunoscut pentru inovatia tehnologica a echipamentelor. Prin intermediul acestor echipamente, Zebra Technologies ajuta companiile sa isi optimizeze si dezvolte serviciile oferite.

„Programul Zebra PartnerConnect reprezinta o componenta cheie a strategiei noastre de dezvoltare a partenerilor, dar si modalitatea prin care ne asiguram ca acestia au acces la instrumente si bune practici necesare functionarii solutiilor Zebra la standardele de calitate de care au nevoie clientii nostri.

Ne bucuram ca Senior Software a obtinut noul nivel de parteneriat, confirmand astfel succesul strategiei pe care a adoptat-o in ultimii ani, aceea de a aduce un plus de valoare gamei largi de solutii software pe care le are in portofoliu prin alaturarea celor mai noi solutii si servicii Zebra.

Astfel, clientii beneficiaza de solutii complete, cu tehnologie de ultima generatie.”

a declarat Sorin Ionascu, Territory Sales Manager in cadrul Zebra Technologies.

Ca rezultat al parteneriatului dintre Senior Software si Zebra Technologies, platforma itDepot pune la dispozitia companiilor interesate de automatizare, o gama variata de echipamente hardware si consumabile precum: cititoare de coduri de bare, terminale portabile, imprimanta termica, cartuse imprimanta, toner imprimanta si multe altele.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.