Sagasoft si Cititoare coduri de bare compatibile

sagasoft
Software Contabilitate

Un cititor coduri de bare colecteaza informatiile continute in codul produsului si le transmite aplicatiei sagasoft, sistem care completeaza campurile cu aceste informatii.

Cand cumperi un cititor de coduri de bare iar sistemul tau de contabilitate si gestiune functioneaza cu acest software, trebuie sa te asiguri ca exista compatibilitate intre acestea.

saga soft
Cititor coduri de bare 1D

Compatibilitatea intre un cititor cod bare si saga soft inseamna ca terminalul sa citeasca si sa interpreteze codurile conform specificatiilor. Indiferent daca este un cititor de coduri de bare 1D sau unul 2D.

Acest lucru este asigurat de propriul soft al terminalului care de regula este oferit de catre producator. In functie de complexitatea terminalului insa, se pot dezvolta softuri speciale adaptate unor nevoi particulare.

Program de contabilitate – sagasoft

Pentru o evidenta clara si corecta a afacerii tale, e nevoie atat de un program de contabilitate bun la un pret rezonabil, cat si de un cititor cod bare pe masura.

Pentru afacerile mici si medii nu este necesar sa achizitionezi programe complexe de contabilitate si gestiune. Exista in piata si programe contabile care se pot descarca gratuit. Te costa doar mentenanta si suportul. Un astfel de program este „saga c” care se poate descarca de pe site-ul producatorului sagasoftware.ro

saga software
Cititor coduri de bare ergonomic

Si daca impreuna cu programul saga iti achizitionezi si un cititor de coduri de bare nu foarte complex ajungi sa ai beneficii mari la costuri reduse pentru afacerea ta.

Un astfel de cititor cod de bare este cel din gama celor cu fir, care beneficiaza de un suport ergonomic.

Pentru afacerile din domeniul retail sau comert, aceste cititoare reprezinta completarea ideala pentru un program de gestiune contabila, asa cum este cel dat ca exemplu mai sus, oferit de sagasoft.

Daca ai nevoie de cititoare coduri de bare intra in platforma B2B itDepot pentru Echipamente si Consumabile. Aici gasesti cititoare coduri de bare de toate tipurile si pentru toate bugetele.

Articole relevante pe acest subiect:

Cititor coduri de bare – cum alegem optim. Tipuri de cititoare coduri de bare

Coduri de bare – ce este un cod de bare. Tipuri coduri de bare in Romania si in alte tari

Scaner cod de bare – tiplogie si tendinte de viitor pentru scanere coduri de bare

 

 

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.