Sagasoft si Cititoare coduri de bare compatibile

sagasoft
Software Contabilitate

Un cititor cod bare colecteaza informatiile continute in codul produsului si le transmite aplicatiei sagasoft, sistem care completeaza campurile cu aceste informatii.

Cand cumperi un cititor de coduri de bare iar sistemul tau de contabilitate si gestiune functioneaza cu acest software, trebuie sa te asiguri ca exista compatibilitate intre acestea.

saga soft
Cititor coduri de bare 1D

Compatibilitatea intre un scaner cod bare si saga soft inseamna ca terminalul sa citeasca si sa interpreteze codurile conform specificatiilor. Indiferent daca este un cititor de coduri de bare 1D sau unul 2D.

Acest lucru este asigurat de propriul soft al terminalului care de regula este oferit de catre producator. In functie de complexitatea terminalului insa, se pot dezvolta softuri speciale adaptate unor nevoi particulare.

Program de contabilitate ÔÇô Sagasoft

Pentru o evidenta clara si corecta a afacerii tale, e nevoie atat de un program de contabilitate bun la un pret rezonabil, cat si de un cititor cod bare pe masura.

Pentru afacerile mici si medii nu este necesar sa achizitionezi programe complexe de contabilitate si gestiune. Exista in piata si programe contabile care se pot descarca gratuit. Te costa doar mentenanta si suportul.┬áUn astfel de program este „saga c”┬ácare se poate descarca de pe site-ul producatorului┬ásagasoftware.ro.

saga software
Cititor coduri de bare ergonomic

Si daca impreuna cu programul saga iti achizitionezi si un cititor de coduri de bare nu foarte complex ajungi sa ai beneficii mari la costuri reduse pentru afacerea ta.

Un astfel de cititor cod de bare este cel din gama celor cu fir, care beneficiaza de un suport ergonomic.

Pentru afacerile din domeniul retail sau comert, aceste cititoare reprezinta completarea ideala pentru un program de gestiune contabila, asa cum este cel dat ca exemplu mai sus, oferit de sagasoft.

Daca ai nevoie de astfel de produse intra in platforma B2B itDepot pentru Echipamente si Consumabile. Aici gasesti cititoare coduri de bare si imprimante etichete termice de toate tipurile si pentru toate bugetele.


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.