Produs acreditat
Produs acreditat de itDepot
0 0 Review-uri

Cantar Electronic Cely SPC-T, 30 kg, cu brat, SPC-T-30

Pret pe unitate
835.01 Lei
Stoc epuizat

Transport: Gratuit

 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 16/11/2019
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 150 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Cantar Electronic Cely SPC-T, 30 kg, cu brat, SPC-T-30 este dotat cu platan din inox, brat-suport pentru afisaj. Acest cantar comercial electronic ste utilizat in domenii ca minimarket-uri si supermarket-uri, piete, patiserii, fast-food etc.  Capacitatea maxima este de 30Kg. Cantarul are diviziunede 10g. Se alimenteaza direct de la priza, dar si cu ajutorul unui acumulator. Cantarul are display LCD dublu (unul orientat catre client si altul catre operator). Fiecare ecran are 3 afisaje ce cuprind inofrmatii despre greutate, pret unitar si pret total. Pentru date exista afisaje luminate din interior. Cantarul SPC-T are protectie la praf, rezista la suprasarcina, socuri, la stropirea cu lichide, in medii cu umiditate ridicata. Temperatura de operare este intre -10° C si +40° C.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Cantar Electronic Cely SPC-T, 30 kg, cu brat, SPC-T-30. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Cantar Electronic Cely SPC-T, 30 kg, cu brat, SPC-T-30. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Cantar Electronic Cely SPC-T, 30 kg, cu brat, SPC-T-30
835.01 Lei