Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Temperatura de operare
Capacitate
Diviziune
Interfata
Dimensiune platan
Material platan
Verificat metrologic

Cantare cu Etichetare

Cantare cu etichetare - echipamente utile in retail

Cantarele cu etichetare comerciale sunt echipamentele de retail care detin un sistem de cantarire si integrata o imprimanta pentru tiparirea bonurilor. Imediat dupa cantarirea produsului, se tipareste o eticheta autocolanta care se poate aplica pe ambalajul produselor cantarite.

In functie de echipamentul utilizat, etichetele pot contine informatii esentiale precum gramaj, dar si descriere produs, ingrediente sau alte date nutritionale.

Etichetele autocolante sunt cele mai utilizate consumabile pentru acest model de cantare cu etichetare, iar marea majoritate a acestor modele de cantare au integrat un sistem de alimentare tip caseta.

Aceste modele de cantare cu etichetare au ca principala componenta imprimanta termica de bonuri si etichete. Imprimanta va ajuta sa tipariti o diverse informatii referitoare la produse precum : denumire produs, suma de plata, greutate, pret per unitate, cod de bare 1D, data exprirarii si data productiei.

Se pot tipari, de asemenea informatii suplimentare, cum ar fi cele despre provenienta produsului, logo-ul companiei, ingrediente, sloganuri si orice alte simboluri personalizate care vor evidentia produsele.

Cantare comerciale cu eticheta - sisteme integrate de cantarire

Imprimanta unui cantar cu etichetare tipareste direct termic (fara ribon) etichete si bonuri de dimensiuni diverse precum o latime de maxim 60mm si lungime de maxim 220mm, cu viteza de 80mm/sec. pentru etichete si 105mm/sec. pentru bonuri.

Aceste cantare cu etichetare dispun de doua display-uri LCD cu un contrast mare retroiluminat, unul orientat catre operator si unul vizibil clientului fiind prezente pana la 19 segmente iluminate pe un rand pentru tastarea greutatii, pret/unitate, pret total.

Aceste cantare cu etichetare sunt rezistente de socuri si suprasarcina, dar si de stropirea cu diverse lichide putand fi utilizat in medii cu umiditate crescuta, de pana la 85% dar si in conditii cu temperaturi foarte scazute, de pana la -10°C sau extrem ridicate, de pana la +40°C.

Tastatura modelelor de cantare cu etichetare are un design conceput pentru uz frecvent si intensiv fiind acoperita cu o membrana de protectie. Este prevazut inclusiv cu tastele numerice si operationale, iar datorita capacitatii de stocare extinsa, cantarul poate memora pana la 5000 de articole.

Un alt beneficiu al acestor cantare cu etichetare este echiparea cu multiple interfete Serial, Ethernet si USB care permit conectarea cantarul la PC, casa de marcat cu jurnal electronic sau un sistem POS sau pentru adaugarea unui cititor coduri de bare.

Un cantar cu etichetare poate fi prevazut cu o dubla scala de masurare si precizie, platan din inox de diverse dimensiuni cuprinse intre 200/299 mm-300/399 mm, tastatura si display pe suport, capacitatea maxima de 6kg-30 kg si precizie sau diviziune de 2g/10g, port pentru casa de marcat.

Modelele de cantare cu etichetare pot genera inclusiv rapoarte referitoare la: vanzari (diferentiate in functie de vanzator, discounturi aplicate, articole sau anumite interval de timp), rulajul efectuat in sertarul de bani si altele.

Cantar cu etichetare - principalele caracteristici

Aceste cantare cu etichetare sunt configurate in functie de necesitatile operatorilor si ale departamentelor, astfel ca meniurile si afisajele sunt de tip derulant si pot fi inclusiv imprimate. Tastele incorporate permit accesul la meniurile de programare pentru schimbarea preturilor, adaugarea de noi coduri sau vanzatori.

Cantarul cu etichetare permite cautarea de coduri ale produselor dupa inserarea unui numar si dupa denumire (tastati literele initiale ale produsului si veti vedea pe ecran articolele care corespund cerintelor introduse).

Aceste cantare cu etichetare pot fi utilizate in administrarea inventarului putand introduce in memoria cantarului stocul initial si astfel obtineti raporte de vanzari (deduse din stoc). Puteti genera si imprima rapoarte de inventar dupa codul de produse sau puteti centraliza informatiile pe un computer.

Imprimanta unui cantar cu etichetare poate functiona in mai multe moduri precum self-service, pre-ambalare, tiparire continua pentru un numar determinat de copii. Sistemul de alimentare cu consumabile a unui cantar cu etichetare este de tip caseta, astfel ca reincarcarea cu role de etichete sau cu role de bonuri se face usor si rapid.

Pentru asistenta, modelele de cantare cu etichetare pot fi accesate atat local sau manual cat si de la distanta, iar accesul la componentele de tip non-metrologice se efectua fara ruperea sigiliilor metrologice. Cantarul se poate conecta la PC, are port pentru sertarul de bani si pentru scaner. Iar pentru o administrare performanta, se pot interconecta pana la 10 cantare.

Design atractiv, tehnologie avansata si performante deosebite permit cantarelor cu etichetare programarea de secvente de taste pentru efectuarea rapida a unor operatiuni, ca accesul la parametrii de programare, redeschiderea unei chitante, generarea de rapoarte. In plus pentru siguranta informatiilor, operatorii pot proteja sistemul cu parola.


Majoritatea acestor cantare cu etichetare sunt proiectate pentru a simplifica procesul de vanzare si a creste volumul de vanzari.

Pentru aceaste obiective, imbina beneficiile unui ecranului tactil pentru autoservire cu avantajele afisarii de mesaje , discounturi si oferte promotionale pentru client intr-un echipament multifunctional, cu un design deosebit, amprenta compacta si tehnologie inovativa.

Prezenta unor cantare cu etichetere le regasim in: hypermarket-uri, supermarket-uri, minimarket-uri, spatii cu autoservire, magazine specializate cu produse din peste si carne, patiserii si cofetarii.

Alegere cantar cu etichetare - consultanta gratuita pentru alegere

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit ce model de cantar cu etichetare doresti sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta.

In portalul nostru de echipamente gasesti diferite tipuri cantare cu etichetare pentru domeniul de retail la un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online