Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator

Cantare Electronice Platforma

Cantare electronice platforma - echipament indispensabil in depozite

Cantare electronice platforma fac parte din gama de cantare robuste avand o structura rigida si un profil de otel. Platforma acestuia este rezistenta in mediu umed si este usor de curatat fiind confectionata din inox.

Cantarele electronice platforma pot fi amplasate direct si pe pardoseala folosind picioare reglabile pentru ajustarea pozitiei iar datorita catargului ce sustine indicatorul de greutate, cantarul poate fi amplasat in orice spatiu al depozitului, fara sa mai depindeti de un indicator detasat platformei cantarului.

Dimensiunea platanului in cazul unor cantare electronice platforma variaza de la 200mm - 299 mm pana la > 1000 mm iar capacitatea maxima de sutinere a marfii variaza intre 3kg si 3000kg. Unele modele de cantare electronice platforma pot detine si o interfata seriala pentru transmiterea datelor la PC sau imprimante.

Regasim prezenta unui cantar platforma in special in depozite.

Modelele de cantare electronice platforma reprezinta solutii de verificare a greutatii, utilizate pentru cantarirea produselor voluminoase si grele.

Un cantar electronic platforma suporta cu lejeritate cantarirea de paleti, saci si lazi. In functie de domeniul de activitate regasim in piata de specialitate cantare electronice cu control local sau manual ori la distanta, prin intermediul unui PC sau laptop.

Cantar platforma - o solutie versatila pentru cantarire

Cantarele electronice platforma sunt alcatuite dintr-o platforma si un indicator, care compun corpul propriu zis al cantarului. In cazuri exceptionale este posibila pozitionarea platformei sau platanului de cantarire mai aproape de zona de incarcare/descarcare, iar indicatorul cu afisaj electronic poate fi asezat pe un suport aditional sau agatat pe perete.

Principalele caracteristici ale unui cantar electronic platforma sunt: display-ul LED retroluminat care afiseaza greutatea, pretul unitar si pretul total, functie numarator piese - memorie pentru 200 articole sau memorie pentru 7 preturi unitare, comunicatie, porturi seriale si USB, brat din inox, suport indicator, afisaj demontabil, dispune de baterie pentru pentru operare autonoma sau se conecteaza la priza 220V dar si un indicator nivel baterie.

Un cantar electronic platforma mai este dotat inclusiv cu un indicator cu standard de protectie IP65 si folie impotriva prafului.

Majoritatea modelelor de cantare electronice platforma le regasim in domenii cum ar fi productia si distributia de marfuri. Aceste cantare sunt de tip tip pole/tower (cu suport pentru afisaj), au o capacitate maxima de pana la 3000 kg si precizie de 1kg, o structura ultra rezistenta, reprezentand solutia optima pentru utilizare frecventa si intensiva. Temperatura de operare recomandata este cuprinsa intre -10°C ~ 40°C iar gradul de umiditate: <80%.

Display-ul specific unui cantar electronic platforma poate fi prevazut cu 7 taste mecanice, protejate de o membrana impermeabila, putand executa mai multe functii, printre care: cantarire, numarare piese, acumulare greutate-tara. Unele modele de cantare pot efectua conversii ale unitatilor de masura (din kg in lb).

Pentru transferul de date intre platforma/platan si indicator, aceste cantare electronice platforma au inclus un cablu de legatura de aproximativ 1,5m.

Cantare electronice platforma - consultanta achizitionare

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te sfatui gratuit ce model de cantare electronice platforma sa iti cumperi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta.

In portalul nostru B2B gasesti cantare electronice platforma la un pret bun, sub cele mai cunoscute marci in domeniu.
Suport online