Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator

Cantare Paleti

  • p/n: 7765.13.002

    Cantarul platforma Soehnle pallet scale 7765 7765.13.002 este echipat cu interfete RS232, USB, Ethernet, afisaj electronic, platan din inox de 800 x 600 mm si poate fi utilizat la temperaturi intre -10 °C si 40°C. Are o capacitate de cantarire de 3000 kg si o scala dubla de diviziune de 500 g sau 1 kg.

    8 100, 04 lei
    In stoc

Cantare paleti - echipamente de depozit cu structura speciala

Cantare paleti sunt acele cantare electronice caracterizate printr-o structura speciala in forma de U pentru a facilita cantarirea paletilor. Aceste cantare de paleti au o structura usoara si sunt echipate cu un maner si roti pentru a fi usor mutate acolo unde sunt necesare depozite sau diverse departamente dintr-o fabrica, medii de productie sau fabricatie.

Modelele de cantare paleti sunt incluse si in categoria de transpaletele de cantarire prevazute cu un sistem de cantarire respectiv celule de cantarire, cutie jonctiuni, indicator de greutate si acumulator care asigura autonomie de lucru.

Tipurile de cantare paleti au o platforma monostructurala pentru instalare deasupra solului si prezinta o rezistenta la suprasarcina statica de 100%.

Modele de cantare paleti sunt solutii mobile de cantarire prevazute cu 4 celule de sarcina, structura din otel vopsit de diverse dimensiuni dar si o furca cu o circumferinta considerabila. Sarcina maxima suportata de un cantar paleti variaza de la 1500 kg- 3000 kg cu o capacitate minima de 1kg sau 20kg, o precizie sau o diviziune care oscileaza intre 0.500 g- 1 kg.

Cantar paleti - principalele caracteristici

Aceste cantare paleti sunt rapide si precise din otel inoxidabil, perfecte pentru cantarirea marfii paletate, avand un raport calitate/pret excelent. Aceste cantare paleti sunt considerate sisteme de cantarire robuste, ușor de utilizat și ușor de transportat de catre orice operator.

Sunt dotate cu un indicator de greutate mobil, cu cablu extensibil, permitand utilizatorului sa il manevreze conform nevoilor sale logistice. Cand nu este utilizat, cantarul de paleti poate fi pozitionat pe verticala, economisind spatiu.

Masurarea sarcinilor respectiv a greutatii se face prin intermediul a 4 celule de sarcina cu un grad de protecție IP68 ce transmit greutatea masurata la dispozitivul indicator prin intermediul unui cablu ecranat de 3 m lungime (tip standard).

Aceste cantare paleti sunt configurate și executate in conformitate cu cerințele si normele OIML R76 și EN45501 referitoare la aparatele de cântarit cu functionare neautomata. Cantarele paleti sunt disponibile in versiune certificata pentru tranzacții comerciale, sau pentru uz intern.

Cantare pentru paleti - specificatii

Caracteristicile tehnice constau in: structura robusta din otel inoxidabil, port serial pentru conectarea la PC/imprimanta cu interfata serial, rezoluție maxima de 3 000 diviziuni, alimentare cu acumulatori și incarcator 230 Vca, tastatura indicatorului de greutate este usor de curatat avand o carcasa din otel inoxidabil, platforme de cantarire disponibile si in varianta pentru tranzacții comerciale.

Platforma este ajustabila pe inaltime datorita piciorușelor din otel inoxidabil, rezistente la socuri, bula de nivel, role de transport si un maner in dotarea standard a platformei.

Construit integral din otel inoxidabil un cantar paleti respecta normele si prevederilor recomandarii OIML R76 și a SR:EN 45501 privitoare la aparate de cantarit cu funcționare neautomata. Unele modele de cantare paleti sunt dotate inclusiv cu cilindru hidraulic din otel inoxidabil, roti de ghidare cu inveliș de cauciuc, role duble de preluare a sarcinii cu inveliș de poliuretan, tastatura etansa cu taste numerice și funcționale, afisaj LCD cu fundal iluminat dar si o coloana rotativa care permite vizualizarea grautatii indocate din orice unghi.

In cazul unor modele de cantare paleti regasim printre functionalitatiile tehnice si dotarea cu o memorie fiscala cu ora/data, memorand pana la 120 000 cantariri.

Prezenta acestor cantare paleti o regasim cu preponderenta in mediile industriale/depozite precum domeniu de distriburie, logistica, productie si retail.

Consultanta gratuita pentru alegerea unui cantar paleti

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit ce tip de cantare paleti doresti sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta.

In portalul nostru de echipamente gasesti diferite tipuri de cantare paleti la un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online