Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Case de Marcat cu Jurnal Electronic

Case de Marcat cu Jurnal Electronic

 • p/n: SAM4S ER-260

  Produsul Casa de Marcat Samsung SAM4S ER-260 este o casa desktop, poate functiona online, are interfata de tip RS-232C pentru cantar, cititor cod de bare si PC, conectare sertar , produse programabile PLU 10000 articole. Acest model de casa de marcat poate fi utilizata in retea sau in mod autonom. Casa de marcat SAM4S-ER- 260 este utilizata in mod special...

  999, 16 lei
  In stoc

Casa de marcat cu jurnal electronic - ce reprezinta si unde este folosita

Casa de marcat cu jurnal electronic reprezinta dispozitivul utilizat pentru calcularea tranzactiilor financiare in cadrul unor puncte de vanzare.

O casa de marcat cu jurnal electronic este destinata pentru a inregistra valoarea unei vanzari, furnizeaza un bon sau o chitanta clientului și detine un jurnal permanent al tranzactiilor zilnice.

Astazi, aproape orice casa marcat cu jurnal electronic poate fi dotata cu sisteme automate avand diverse functionalitati avansate care ajuta la organizarea unui supermarket, restaurant sau farmacie.

Case de marcat cu jurnal electronic si benficiile achizitionarii lor

O casa de marcat specializata poate fi folosita pentru a gestiona inventarul și pentru a semnala de la distanta reordonarea consumabilelor necesare. Cu ajutorul unei case de marcat cu jurnal electronic se pot inregistra vanzari din diverse departamente sau pe clase de articole, salvand timpul managerilor.

Tranzactiile rapide si eficiente realizate cu ajutorul unei case de marcat cu jurnal electronic reprezinta o experienta placuta si sigura pentru client ceea ce poate duce inclusiv la un plus de incredere acordat companiei.

Odata cu avansarea tehnologiei, prin case de marcat cu jurnal electronic se pot realiza o gama larga de functii suplimentare, cum ar fi:

 - calcularea produselor reduse aflate la oferte speciale

 - procesarea cartilor de credit

 - verificarea personala a datelor

 - urmarirea si gestionarea inventarului dar si minimizarea erorilor de inregistrare

 - colectarea datelor din inventar

 - calcularea valorii totale a tranzactiilor efectuate dintr-o anumita perioada si identificarea casierului.

Componentele unei case de marcat cu jurnal electronic si gprs

O casa de marcat cu junral electronic si gprs este compusa dintr-o carcasa metalica ce asigura rezistenta la socuri si protectie elementelor componente.

Aceste componente sunt:

- un scanner care citeste codurile de bare de pe produse

- un sertar metalic incorporat unde sunt depozitati banii incasati

- o imprimanta care ajuta la tiparirea bonului fiscal

- un afisaj electronic unde se pot vizualiza pretul produselor cumparate si denumirea acestora.

Tipuri case de marcat fiscale 

Din punct de vedere al mobilitatii exista doua tipuri de case de marcat fiscale: desktop si case de marcat portabile. 

casa de marcat portabila se poate conecta la diferite device-uri prin intermediul Bluetooth fiind compatibila si cu alte echipamente. Aceste case de marcat mobile sunt utilizate in special in domeniile de curierat, servicii de transport sau agenti comerciali de teren.

Unei case de marcat desktop ii poti atasa un sertar de bani.  

Din punct de vedere al modului de tiparire a jurnalului de tranzactii, exista case de marcat cu rola jurnal de hartie si case marcat cu jurnal electronic. Desi fiecare casa de marcat fiscala are anumite caracteristici unice, toate intrunesc similitudini in funcționarea lor.

O casa de marcat cu jurnal electronic proceseaza date si functioneaza prin desfasurarea urmatorului procedeu:

 1. citirea informatiilor regasite pe o eticheta de produs (de obicei folosind un scanner sau cititor coduri de bare)
 2. verificarea bazei de preturi pentru potrivirea informatiilor de pe eticheta si ce urmeaza a fi inregistrat in casa de marcat cu jurnal electronic
 3. adaugarea acestui preț la totalul tuturor produselor achizitionate de client.
 4. trimitere datelor la vanzari și software-ul de inventar dupa finalizarea vanzarii. Sistemul de vanzari este incomplet fara derularea si altor aplicații software care transforma datele casei de marcat in semnale operaționale, cum ar fi o comanda de a livra mai mult sau mai putin un anumit produs intr-o locație bazata pe strict pe vanzari.

Pe langa modele de case de marcat prezentate, portalul itDepot va pune la dispozitie si produse complementare precum sertare de bani sau consumabile compatibile precum role de hartie termica sau imprimante fiscale.

De asemenea toate modelele de case de marcat cu junral electronic pot utilizate impreuna cu un cititor coduri de bare, imbunatatind astfel productivitatea si eficienta angajatilor din retail atunci cand exista un numar mare de clienti.

Consultanta gratuita pentru alegerea unei case de marcat ieftine cu jurnal electronic cu cititor cod bare

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te sfatui privind alegerea modelului de casa de marcat cu jurnal electronic potrivit afacerii tale. O casa marcat cu cititor cod bare reprezinta doua echipamente care sunt nu doar necesare ci obligatorii pentru bunul mers al activitatii.

Apeleaza cu incredere la consultantii nostri care te vor ajuta sa alegi combinatia cea mai buna de casa de marcat cu scanner la un pret competitiv. Nu trebuie sa va puneti problema de cat costa o casa de marcat pentru ca in platforma B2B itDepot gasesti case de marcat ieftine dar si robuste, iar alegerea trebuie facuta in functile de specificatiile locatiei unde va fi folosit respectiva casa de marcat fiscala.
Suport online