Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Tip coduri
Flexibilitate
Standard de protectie
Temperatura de operare
Culoare
Rezistenta

Cititoare Cod Bare de Masa

Cititoare coduri de bare de masa - scurta descriere

Cititoare de coduri de bare de masa sunt special construite pentru a fi utilizate in domeniul comertului cu amanuntul, oferind performante inalte de scanare, rezultatele fiind: cresterea productivitatii, a profitabilitatii si a satisfactiei clientilor.

Se remarca prin forma compacta, robusta si dispunerea orizontala sau verticala, fiind recomandate pentru activitati de scanare a codurilor de bare, in domeniile: alimentar, farmaceutic, centre de tip „do-it-yourself”, linii de asamblare de mare viteza si de volum mare, distributie si transport.

Cititoare coduri de bare de masa - tipuri

In functie de nevoile afacerii tale, poti alege intre scanere de masa ce pot citi coduri de bare 1D sau 2D. In ambele cazuri, colectarea datelor se realizeaza intr-un mod rapid, usor si flexibil.

Cand vine vorba de distanta de scanare, se remarca utilizarea a doua tipuri de tehnologii: scanarea cu laser si scanarea CCD.

Cititoarele dotate cu tehhnologia laser pot citi coduri de bare aflate in apropiere de utilizator sau la o distanta de cativa metri de acesta.

Cititoarele de masa ce au la baza tehnologia CCD, sunt specializate in procesarea codurilor de bare deteriorate sau slab imprimate.

Designul acestora este conceput pentru a economisi spatiu, aspect evidential in special de cititoarele incastrabile (in-counter). Ele se monteaza direct in tejghea, permitandu-le astfel utilizatorilor sa gliseze codurile de bare ale produselor pe ecranul lor. 

Unde se utilizeaza cititoare de coduri de bare fixe?

Cititoarele de coduri de bare incastrabile sunt recomandate pentru medii de scanare cu ritm rapid sau cu volum ridicat, in special datorita tehnologiei de scanare omnidirectionala cu care sunt dotate.

Scanerele de masa fixe sunt destinate utilizarii in cadrul aplicatiilor industriale, pentru a procesa codurile de bare inscrise pe masini, piese sau containere.

Acestea pot fi montate pe un perete, contor sau linie de asamblare, nefiind direct operate de catre utilizator. In general, terminalele fixe sunt protejate de carcase dure, pentru a se asigura functionarea lor pentru o perioada indelungata de timp.

Cum sa alegi un cititor coduri de bare de masa

Alegerea unui cititor de coduri de bare fix respecta un set de criterii general valabile. Trebuie sa tii cont de natura activitatii tale, de tipul de coduri de bare pe care doresti sa il citeasca, de calitatea codurilor tiparite pe produse.

De asemenea te sfatuim sa tii cont si de celelalte echipamente pe care le utilizezi in activitatea ta, care influenteaza alegerea. Ai nevoie de imprimante pentru etichete de o buna calitate si de etichete compatibile cu imprimanta. 

Consultanta gratuita cititoare cod de bare

Alegerea ta ar putea fi dificila pentru orice tip de cititor cod de bare ai avea nevoie.

Apeleaza cu incredere la specialistii nostri pentru a primi consultanta gratuita in alegerea oricarui tip de echipament ai nevoie pentru activitatea ta. Inovam continuu pentru tine si itipunem la dispozitie orice model de scanner cod bare, imprimanta termica etichete, terminal mobil si accesoriile aferente.

Intra in contact cu noi pentru a fii sigur ca faci cea mai buna alegere, si pentru a obtine cel mai bun pret!
Suport online