Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Tip coduri
Flexibilitate
Standard de protectie
Temperatura de operare
Culoare
Rezistenta

Cititoare Coduri de Bare cu Fir

Cititor de cod de bare cu fir - descriere

Caracteristica principala a unui cititor de cod de bare cu fir este aceea ca transmite datele pe care le captureaza direct la computerul la care este conectat. Asa cum sugereaza denumirea sa, conexiunea se realizeaza printr-un cablu (fir).

Desi un scaner code de bare cu fir dispune de mobilitate redusa, impusa de prezenta firului de conectare, utilizarea acestui tip de echipament prezinta si cateva avantaje demne a fi mentionate: costuri reduse, scanare intuitiva, folosirea in medii de lucru fara posibilitate de conectare la Internet. 

Cititoare coduri de bare cu fir – avantajele utilizarii

Acest tip de echipament este cel mai putin costisitor cititor cod bare si cel mai putin complicat dintre toate tipurile de scanere, atunci cand vine vorba de utilizarea lui. Se conecteaza direct la computer prin intermediul unui cablu USB. , nefiind necesare bateriile.

Cititoarele cu fir au capacitatea de scanare intuitiva putand procesa chiar si cele mai deteriorate sau slab tiparite coduri de bare.

Reprezinta optiunea ideala pentru a fi utilizat in mediile de lucru fara conexiune la Internet.

Instruirea prealabila in vederea utilizarii lui nu este necesara, folosirea fiind extrem de facila.

Consultanta gratuita in alegerea unui cititor de coduri de bare cu fir

Consultanta gratuita este oferita de specialistii nostri pentru orice tip de produse, fie ca sunt cititoare coduri de bare, imprimante pentru etichete, terminale mobile, cantare sau consumabile.

In special pentru categoria de cititoare coduri de bare cu fir, trebuie sa tii cont de anumite criterii atunci cand vrei sa cumperi.

Criterii alegere cititoare coduri bare cu fir

Atunci cand vrei sa cumperi un cititor cod de bare cu fir, sa ai in vedere tipul de conexiune de care dispui. Daca in locatie ai doar conexiune wi-fi, ai nevoie de alt tip de terminal, conexiunea acestor cititoare facandu-se exclusiv prin intermediul unui cablu.

Un cititor cu fir poate fi utilizat aproape in orice tip de activitate: pentru retail, in inventarieri sau chiar in depozite mai mici.  In clinici si spitale insa nu este recomandat, din cauza firului care daca atinge diverse suprafete poate contribui la raspandirea bacteriilor.

Cand fluctuatiile de personal sunt mari, in retail de exemplu, un cititor de coduri de bare cu fir este ideal pentru ca punerea lui in functiune este foarte rapida si intuitiva. Prin urmare, nu sunt necesare sesiuni de training indelungate.

Specialistii nostri iti sunt alaturi atunci cand vrei sa achizitionezi orice tip de terminal. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in legatura cu noi si sa ne transmiti ce nevoi ai in aceasta privinta si noi te sprijinim in a face cea mai potrivita alegere.




Suport online