Honeywell
0 0 Review-uri

Cititor Cod Bare Honeywell Youjie HH360 YJ-HH360-R-2KBW-C

Pret pe unitate
446.87 Lei
Stoc epuizat

Transport: Gratuit

GPec Winner
 • GPec Winner
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 28/01/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 150 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Cititor Cod Bare Honeywell Youjie HH360 YJ-HH360-R-2KBW-C este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Cu o performanta excelenta de scanare liniara si versatilitate, HH360 asigura o viteza rapida de scanare (viteza de scanare de pana la 300 de scanari / sec), o capacitate de scanare 1D pentru coduri de bare tipice (distanta de scanare de pana la 600 mm) sau coduri de bare cu un singur dispozitiv. De asemenea, permite scanarea usoara a tuturor codurilor de bare liniare pe ecran, fara a fi nevoie sa cumparati un anumit scaner. Ca si specificatii, avem: performanta de scanare superioara: creste performanta cu performante intuitive de scanare in mana; confort, design ergonomic: asigura confortul si productivitatea operatorului cu un factor de forma tip pistol optimizat pentru scanarea intensa manuala; fiabilitate de varf: creste timpul si reduce costurile suplimentare de service cu un design fiabil care nu utilizeaza piese in miscare si bare de protectie rezistente la impact; cel mai recent motor de scanare a imaginilor 1D: permite scanarea pe distante lungi si de mare viteza cu software de decodare liniar superior.

Specificatii produs +

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Cititor Cod Bare Honeywell Youjie HH360 YJ-HH360-R-2KBW-C. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Cititor Cod Bare Honeywell Youjie HH360 YJ-HH360-R-2KBW-C. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Cititor Cod Bare Honeywell Youjie HH360 YJ-HH360-R-2KBW-C
446.87 Lei