Produs acreditat
0 0 Review-uri

Cititor Coduri Bare 1D Unitech, USB, MS250-CUCL00-SG

Pret pe unitate
243.32 Lei
Stoc epuizat

Transport: Gratuit

 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 20/07/2019
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 150 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Cititor Coduri Bare 1D Unitech, USB, MS250-CUCL00-SG este utilizat la scanarea codurilor de bare 1D, oferind performante excelente pentru cresterea productivitatii, chiar si atunci cand codurile de bare sunt deteriorate sau slab imprimate. Este un scaner handheld, rentabil si sigur ce il face un instrument ideal de scanare pentru o gama larga de aplicatii de pe piata cum ar fi punctul de vanzare (POS), prelucrarea documentelor, identificarea datelor personale si controlul inventarului. Distanta maxima de scanare este de 90mm. Cititorul are interfata USB (se conecteaza la calculator cu ajutorul unui cablu USB). Viteza de scanare este de 200 scanari/sec. Rezista la caderi multiple de la 1,5 m, iar temperatura de operare este intre 0° C si 50° C.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Cititor Coduri Bare 1D Unitech, USB, MS250-CUCL00-SG. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Cititor Coduri Bare 1D Unitech, USB, MS250-CUCL00-SG. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Cititor Coduri Bare 1D Unitech, USB, MS250-CUCL00-SG
243.32 Lei