Cititor Coduri Bare Honeywell SG20, SG20THPHC-USB001
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 06/06/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 300 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

Cititor Coduri Bare Honeywell SG20, SG20THPHC-USB001

Garantie Inclusa: 12 luni

1.845.81 Lei -9%
1.679.69 Lei
0 0 Review-uri
Cantitate
Stoc epuizat
Alerta Stoc

Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Cititor Coduri Bare Honeywell SG20, SG20THPHC-USB001 este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Spitalele sunt supuse unei presiuni enorme pentru a preveni greselile in timpul livrarii serviciilor de ingrijire de inalta calitate pentru pacientii lor. Intermec SG20 dispune de caracteristici specifice pentru un scaner medical, acestea fiind receptive si fiabile pentru a ajuta la eliminarea erorilor si imbunatatirea ingrijirii pacientului. Fie ca il utilizati la biroul de admitere, postul de asistente medicale, patul pacientului, laborator sau farmacie, SG20 minimizeaza timpul si efortul de a citi un cod de bare, imbunatatirea productivitatii asigurandu-se in acelasi timp de finalizarea proceselor de verificare. Acest scaner aduce inovatii in informatiile spitalului, sistemele de management si conformitatea cu reglementari guvernamentale, imbunatatirea urmaririi pacientilor, a sigurantei si pastrarea evidentelor. Scanerele reprezinta o contributie vitala in aceste sisteme, dar sunt deseori lente, nesigure si nu se potrivesc bine rigorile mediilor spitalicesti. SG20 este construit sa performeze in spital, cu cel mai rapid cod de bare 2D omnidirectional din industria tehnologiei de citire si mai mult de 50 de ori toleranta la miscarea tipica de scanere.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Cititor Coduri Bare Honeywell SG20, SG20THPHC-USB001. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Cititor Coduri Bare Honeywell SG20, SG20THPHC-USB001. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Cititor Coduri Bare Honeywell SG20, SG20THPHC-USB001
1.845.81 Lei
1.679.69 Lei
Alerta Stoc