Cititor Coduri de Bare Datalogic QuickScan, QW2420-BK
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 11/07/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 300 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

Cititor Coduri de Bare Datalogic QuickScan, QW2420-BK

Garantie Inclusa: 12 luni

435.62 Lei -5%
413.84 Lei Oferta expira in
0 0 Review-uri
Cantitate
Livrare in 5 zile

Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Cititor Coduri de Bare Datalogic QuickScan, QW2420-BK este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Cititorul 2D QuickScan Lite QW2400 este un scaner special conceput pentru citirea lunga si trunchierea codurilor 1D si a codurilor 2D mai mari de la distanta apropiata. QW2400 are un camp de vedere extra-larg (FOV) care capteaza aceste provocatoare coduri 1D si 2D la o distanta nominala utilizand diferite unghiuri de scanare, oferind solutii pentru nevoile de scanare in medii precum retail, industria usoara, procesare documente, bancar sau finante. QuickScan Lite este cel mai bun scaner cu cele mai bune performante in clasa sa. Scanerul QW2400 este mic, usor, iar designul sau ergonomic este comfortabil pentru utilizare in operatiunile zilnice. Ofera performanta de citire rapida pe majoritatea codurilor 1D si 2D utilizate in mod obisnuit, daca este tiparit sau afisat pe dispozitiv mobil. Iluminarea alba combinata cu punctul albastru de tintire ofera utilizatorilor vizibilitate si claritate in directionarea sistemului fara a irita ochii utilizatorilor.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Cititor Coduri de Bare Datalogic QuickScan, QW2420-BK. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Cititor Coduri de Bare Datalogic QuickScan, QW2420-BK. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Cititor Coduri de Bare Datalogic QuickScan, QW2420-BK
Cititor Coduri de Bare Datalogic QuickScan, QW2420-BK
435.62 Lei
413.84 Lei