Honeywell
0 0 Review-uri

Cititor Coduri de Bare Honeywell Xenon, 1902GSR-2USB-5-BF

Pret pe unitate
3.515.12 Lei
Stoc epuizat

Transport: Gratuit

GPec Winner
 • GPec Winner
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 19/02/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 150 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Cititor Coduri de Bare Honeywell Xenon, 1902GSR-2USB-5-BF este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Scanerul Honeywell Xenon 1902g incorporeaza cea mai recenta tehnologie care nu necesita baterie, oferind libertatea tehnologiilor Bluetooth fara fir, fara probleme de intretinere sau reincarcarea de lunga durata asociata bateriilor traditionale. Ca toate celelalte scanere Xenon, scanerul 1902g-bf ofera o scanare agresiva a codurilor de bare, chiar si pentru codurile de bare de calitate slaba sau deteriorate. Un radio integrat Bluetooth ofera utilizatorilor servicii complete, libertate de miscare de pana la 10 metri de la baza intr-un mediu tipic de lucru. Pentru mai mult confort, un sistem de paginare pe baza activeaza semnalele auditive care ajuta la gssirea unui scaner defect. Eliminand pericolul de declansare al cablurilor fixate, scanerul Xenon 1902g-bf poate oferi un mediu mai sigur si mai productiv.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Cititor Coduri de Bare Honeywell Xenon, 1902GSR-2USB-5-BF. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Cititor Coduri de Bare Honeywell Xenon, 1902GSR-2USB-5-BF. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Cititor Coduri de Bare Honeywell Xenon, 1902GSR-2USB-5-BF
3.515.12 Lei