Clor Concentrat Tablete 20G 56% Cutie 25 KG
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 14/07/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 300 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

Clor Concentrat Tablete 20G 56% Cutie 25 KG

995.59 Lei -8%
915.94 Lei Oferta expira in
0 0 Review-uri
Cantitate
In stoc

Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs +
Scurta descriere

Elton SDIC 56 granular este un dezinfectant cu actiune bactericida pentru tratarea apei din bazinele de inot. Este un compus organic granulat al clorului, rapid solubil, pentru tratarea apei din piscina (bazine mari, piscine de pamant pana la 5000 litri (5 m³), cu sau fara filtrare si compatibil cu toate tipurile de filtrare). Elton SDIC este stabilizat, nefiind necesar un stabilizator al clorului.

Inainte de folosire cititi instructiunile de utilizare ce includ tratamentul initial (soc), tratamentul de intretinere, manipularea si depozitarea si care sunt atasate!

Tratamentul initial (soc) consta in dizolvarea a 15 g Elton SDIC 56 Granular pentru fiecare m³ de apa. Tratamentul se face la umplerea piscinei sau ori de cate ori apa nu are aspect transparent. Superclorinarea se face cel mult o data pe saptamana. Dupa 2 ore se regleaza nivelul pH-ului apei intre 7,2 - 7,6 folosind fie un agent solid de reducere a pH-ului, fie un produs pentru ridicarea nivelului pH-ului. Atentie! E interzisa folosirea imediata a apei in scop de imbaiere. Verificarea nivelului de clor se face dupa un ciclu complet de filtrare sau dupa minim 8 ore de dozare pentru piscinele private si 6 ore pentru cele publice. Se repeta verificarea nivelului de clor pana cand nivelul clorului scade la valoarea admisa (0,2 - 0,5 mg/l).

Tratamentul de intretinere consta in dizolvarea a 5,36 grame Elton SDIC 56 Granular zilnic pentru fiecare m³ de apa pentru bazinele de inot inchise. Pentru piscinele neacoperite si publice se va dubla cantitatea.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Clor Concentrat Tablete 20G 56% Cutie 25 KG. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Clor Concentrat Tablete 20G 56% Cutie 25 KG. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Clor Concentrat Tablete 20G 56% Cutie 25 KG
995.59 Lei
915.94 Lei