Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Despre noi

Ce putem face pentru compania ta

IT Depot iti ofera solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

  • Inovam pentru tine prin cele mai noi tehnologii

  • Iti livram solutii complete

  • Te consiliem in alegerile pe care le faci

Cum lucram

Am dezvoltat parteneriate cu cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente din piata. Afacerea ta poate beneficia de experienta dobandita de echipa noastra, prin livrarea de solutii si servicii la preturi foarte competitive.

Avem solutii complete adaptate pentru activitatile de logistica, productie, distributie, servicii sau retail.

Suntem flexibili, seriosi, avem experienta in domeniu si inovam continuu.

Recomandări

Lucram foarte bine cu echipa IT Depot, cu ajutorul lor am reusit sa operam mai eficient activitatile de productie si distributie, am castigat timp valoros pentru business-ul nostru. Am beneficiat din partea lor de o solutie la cheie ei ocupandu-se, pe langa implementarea aplicatiei software, si de alegerea echipamentelor potrivite, ceea ce a contribuit semnificativ la reducerea efortului din partea noastra.

Marius Trifu - Director Economic, Ocean Fish

Am crescut rapid si eficient cu ajutorul solutiilor integrate oferite de echipa IT Depot care s-a dovedit a fi un partener de incredere in implementarea aplicatiei ERP la care a adaptat varianta optima de echipamente de care aveam nevoie. Ii recomand oricarei companii care are nevoie de un astfel de partener, nu doar datorita raportului foarte bun pret-calitate dar si datorita implicarii echipei.

Costi Popescu – IT Manager, Dinamic 92


Suport online