itDepot.ro - Livrarea produselor comandate 

Produsele comandate de tine se livreaza prin curier rapid. 

Expediere produse comandate

Coletele achitate integral pentru produsele din stoc sunt predate catre curier in aceeasi zi pentru comenzile pentru care s-a primit confirmarea platii pana in ora 12:00. Pentru cele pentru care confirmarea platii se primeste de catre echipa itDepot dupa ora 12:00, predarea catre curier se va face in urmatoarea zi lucratoare. 

Livrarea coletelor de catre curier se face in urmatoarea zi lucratoare preluarii acestora. Echipa itDepot nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile de livrare cauzate de catre firma de curierat.

La cerere iti putem pune la dispozitie numarul AWB care te ajuta sa urmaresti in orice moment unde se afla coletul tau.

Livrarea se poate face si la adrese din strainatate.

Costul expedierii de pe itDepot.ro

Pentru comenzile cu o valoare peste 300 de lei (TVA inclus), transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzile cu o valoare de sub 300 de lei (TVA inclus) costul transportului este de 19 lei (TVA inlcus).

Livrarile in strainatate se vor face doar dupa achitarea in intregime a comenzii costul transportului fiind suportat de catre client. Nu se accepta plata ramburs pentru livrarile in afara teritoriului Romaniei.

Costul poate suferi modificari in cazul coletelor de volume mari. In aceasta situatie costul transportului va fi confirmat cu tine.