Termeni si conditii de utilizare itDepot.ro

INFORMATII GENERALE

Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre produsele, serviciile si solutiile software oferite de Companie. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca informatiile continute in Termenii de utilizare prezentati in continuare, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve.

Compania isi rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul, forma de prezentare si/sau structura site-ului precum si de a revizui si/sau retrage acesti Termeni de utilizare, fara vreo notificare prealabila.

Termenii de utilizare revizuiti intra in vigoare in momentul postarii lor pe site, fiind considerati a fi acceptati de utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

Informatiile furnizate de utilizatori catre Companie prin intermediul site-ului sunt folosite in scopul pentru care au fost introduse - efectuarea comenzilor on-line sau furnizarea de informatii referitoare la produsele si serviciile oferite de Companie.

In conformitate cu legile in vigoare, Compania nu transmite unor terti datele furnizate prin intermediul site-ului, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul utilizatorului.

Prin accesarea serviciilor de comenzi on-line sau de creare a unui cont pe site utilizatorii sunt de acord în mod expres cu procesarea de catre Companie a datelor cu caracter personal furnizate avand dreptul de a insera numele, prenumele, adresa, e-mailul, compania pentru care lucreaza utilizatorul, telefonul si alte informatii furnizate de acesta intr-o baza de date computerizata in scopul:

- utilizarii acestor date de catre Companie in vederea promovarii portofoliului de produse si servicii prezentate pe site, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor, facturarea si recuperarea debitelor;
- solutionarii cererilor și a reclamațiilor, prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

In cazul in care utilizatorul nu doreste procesarea de catre Companie a datelor sale personale asa cum a fost descris mai sus, acest lucru trebuie mentionat intr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre SC Senior Software Agency SRL la sediul din Bucuresti, bulevardul Tudor Vladimirescu nr 45, sector 5, cod postal 050881.

Numar Registru General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: 0025226.


DISPONIBILITATEA PRODUSELOR / PRETUL

Ofertele si produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului. Stocul poate fi verficat telefonic la numarul pus la dispozitie pe site. Preturile produselor prezentate pe site contin TVA si pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

PLASAREA COMENZILOR SI LIVRAREA PRODUSELOR

Plasarea comenzilor se poate face direct prin intermediul site-ului sau telefonic la numarul mentionat pe site. Pentru comenzi peste o anumita valoare, la adrese din Romania transportul poate fi oferit gratuit. Aceasta valoare va fi mentionata pe site.
Pentru plasarea unei comenzi valide utilizatorul trebuie sa furnizeze un minim de informatii fara de care comanda nu poate fi considerata valida. Aceste informatii sunt cuprinse in formularul de comanda.


GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul site-ului sunt insotite de certificatul de garantie al producatorului sau al imporatorului direct. In situatia lipsei acestui certificat, se presupune ca produsul beneficiaza de un termen de garantie de 12 luni daca este vorba despre echipamente hardware sau de 6 luni daca este vorba despre accesorii (cabluri, suporti adiacenti, cradle, surse de alimentare externe).

LIMITARI

Informatiile de pe site sunt furnizate de catre Companie ca atare si in masura in care puse la dispozitie de catre furnizori. Compania nu face declaratii si nu ofera garantii de niciun fel cu privire la continutul si / sau functionarea site-ului sau si nu va putea fi ținuta raspunzătoare pentru niciun fel de daune suferite de utilizatori provenind din disfuncționalități ale site-ului.

Compania nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori din orice motive tehnice sau comerciale, pe o perioada nedeterminata. Compania isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta site-ul fara o notificare prealabila adresata utilizatorilor. In deplina masura permisa de lege, Compania este exonerata de toate garantiile, exprese sau implicite, incluzand (dar nelimitandu-se la) garantiile comerciale sau garantiile ce se pot aplica in anumite circumstante pentru un anumit scop. Compania nu garanteaza ca site-ul, serverele sale, sau e-mail-urile trimise de catre aceasta nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestuia. Compania si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Companiei, al furnizorilor sai sau sunt cauzate de erori sau omisiuni din partea utilizatorilor.

Utilizatorul se obliga sa nu incerce sa acceseze neautorizat conturi sau retele apartinand Companiei, sa nu incerce sa influenteze buna functionare a site-ului, a conturilor sau a retelelor Companiei. De asemenea, Utilizatorul se obliga sa nu utilizeze niciun mijloc automatizat de accesare a conturilor, sistemelor sau a retelelor Companiei fara acordul prealabil al Companiei.

Compania poate oricand sa limiteze unui utilizator furnizarea de continut sau sa opreasca accesul la site in cazurile in care utilizatorul este identificat ca fiind un utilizator care incalca frecvent reglementarile referitoare la copyright.

DEFINITII

Site – www.itDepot.ro

Produse si Servicii - orice bun sau serviciu, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – documentul electronic, generat prin intermediul site-ului sau ca urmare a unui apel telefonic, ca mod de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produse si Servicii si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si Servicii si sa achite contravaloarea acestora.

Vanzator - societatea comerciala SC Senior Software Agency SRL, cu sediul in Bd-ul Tudor Vladimmirescu 45, Sector 5 Bucuresti nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/8341/2003, CUI: RO15525700.

Compania - SC Senior Software Agency SRL.

Cumparator – persoana fizica/juridica ce lanseaza o Comanda.

Utilizator – persoana fizica/juridica ce acceseaza site-ul.


LEGEA APLICABILA

Orice litigiu aparut intre utilizatori si Companie cu privire la utilizarea site-ului va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

Site-ul poate fi accesat de oriunde in Romania si din strainatate. Compania nu ofera nici o asigurare cu privire la conformitatea continutului site-ului cu prevederile legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorii acceseaza acest site din afara Romaniei, o fac pe riscul lor si sunt singurii responsabili de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi site-ul.