Detergent Profesional Suprafete, Concentrat
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 08/04/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 300 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

Detergent Profesional Suprafete, Concentrat

171.36 Lei -3%
166.22 Lei Oferta expira in
0 0 Review-uri
Cantitate
In stoc

Descrierekeyboard_arrow_down
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Eufor-Etera este utilizat la spalarea si dezinfectarea materialelor, a suprafetelor, a echipamentelor si mobilierelor care nu sunt folosite pentru contact direct cu produse alimentare si furaje cum ar fi: pardoseli sau pereti, obiecte sanitare din bai, grupuri sanitare, faianta, obiecte din metal, lemn lacuit. Inainte de utilizare se recomanda citirea cu atentie a instructiunilor: cele de utilizare si cele de prim ajutor. Produsul se recomanda a se depozita la temperatura de 5 - 35 grade Celsius.

Pentru spalare se folosesc 200 - 300 ml solutie Eufor-Etera, care este adaugata la 8 - 10 litri de apa. Cu aceasta solutie se spala suprafetele cat mai bine si apoi se limpezesc. Pentru dezinfectare se aplica prin pulverizare pe suprafetele curate o solutie de 3.5% (adica 350 ml la 10 litri de apa) timp de 15 minute, dupa care se indeparteaza produsul prin clatire cu apa. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza numai in aer liber sau in spatii bine ventilate.

Purtati manusi  si echipament de protectie (inclusiv pentru ochi si fata).

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Detergent Profesional Suprafete, Concentrat. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Detergent Profesional Suprafete, Concentrat. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Detergent Profesional Suprafete, Concentrat
171.36 Lei
166.22 Lei