Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Lungime
Latime
Tip adeziv

Etichete in Coala A4

Etichete in coala A4 - alegerea perfecta pentru volume reduse de tiparire

Categoria de etichete in coala A4 cuprinde etichetele pretaiate pe format A4 destinate imprimantelor inkjet, imprimantelor laser sau copiatoarelor. Materialul acestor ectihete in coala A4 sunt hartie semilucioasa sau hartie inkjet mata iar paleta de culori este diversificata: etichete galbene, verzi, roz si etichetele in coala A4 albe, standard. Imprimarea pe aceste etichete in coala poate sa fie monocroma sau color.

Forma acestor etichete este rectangulara iar adezivul este permanent, rezistent si durabil contra diversilor factori externi precum umiditatea, temperaturi scazute sau inalte. Aceste etichete in coala A4 confera avantajul tirajelor mici si medii, aplicarea realizandu-se manual fara a fi necesar un dispenser.

Ambalarea etichetelor in coala A4 este facuta in doua moduri: pentru mediul de retail la 100 coli/cutie si pentru uz industrial la 1000 coli/cutie.

Etichete pretaiate in coala A4 - caracteristici

Etichetele in coala A4 au o greutate de 128 gr/mp cu o suprafata de printare directa pentru imprimantele cu jet de cerneala sau cu toner (imprimante laser) iar cealalata este o suprafata autoadeziva. Fata printabila mata este de tip cast coated(cc) si este compatibila cu imprimantele care functioneaza cu cerneala pe baza de apa (cerneala tip dye) sau cu imprimantele laser.

Suprafata de printare ofera o uscare rapida a cernelii imprimate si o rezistenta deosebita la umezeala a imaginilor tiparite. Suprafata mata a acestor etichete in coala A4 este tratata printr-un procedeu chimic special care reda culori vii, intense si vibrante, de foarte mare rezolutie oferind o calitate inegalabila pentru imaginile imprimate.

Etichetele in coala A4 sunt etichete autocolante de calitate excelenta, albe, universale si cele mai utilizate datorita pretului mic si a multitudinii de utilizari. Acestea pot fi tiparite extrem de simplu, cu orice program standard pentru tiparirea etichetelor.

Etichete in coala A4 - avantaje utilizare

Principalele avantaje ale acetor etichete in coala A4 sunt : hartia inkjet mata este de o calitate superioara, etichetele avand o rulare foarte buna in imprimante inkjet sau laser cu rezultate excelente la tiparire si in evidentierea culorilor si caracterelor expuse pe etichete.

Avand dimensiuni mari aceste etichete in coala A4 pot sa cuprinda sabloane deosebite care sa faca vizibile caracteristicile produsului tau, evidentiind in acelasi timp designul și culorile alese pentru promovare dar si comunicand mai usor cu publicul consumator deoarece ofera un spatiu suficient pentru expunerea tuturor detaliilor precum: ingrediente, data expirare, numar lot, data fabricatie si alte date specifice.

Cu ajutorul acestor etichete in coala A4 procesul de etichetare devine un proces extrem de simplu care a inovat industriile producatoare devenind o solutie perfecta pentru diverse domenii si oferind optiuni de personalizare pentru pachetele promotionale diferentiindu-se de competitie prin alegerea unor etichete reprezentative, functionale, unice si calitative.

Achizitionand etichete in coala A4 va puteti promova si edita eficient etichetele astfel incat ofertele, promotiile sau produsele sa fie cuprinse intr-un sablon corespunzator, menite sa atraga atentia consumatorilor. Astfel ca eforturile de promovare ale produselor prin etichetele cu un design atractiv si detalii complete, scot in evidenta caracteristicile promotiei tale.

Etichete in coala A4 - consultanta alegere

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit ce model de etichete in coala A4 sa iti cumperi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta. In portalul nostru de echipamente si consumabile gasesti o gama extinsa de etichete la un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online