Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Culoare
Lungime
Latime
Diametru interior
Tip adeziv

Etichete in Rola

Etichete in rola - cele mai importante tipuri

Intreaga noastra gama de etichete in rola este compatibila cu toate modelele de imprimantele de etichete prezente in piata de specialitate. Puteti alege si achizitiona dintre mai multe tipuri de etichete in rola respectiv role de etichete termice, de plastic, din hartie lucioasa sau semilucioasa si chiar din vellum.

De asemenea, puteti selecta etichete in rola in functie de tipul de adeziv : permanent sau semipermanent, de la obisnuitele etichete in rola autocolante la etichete cu adeziv semipermanent sau etichete cu adeziv special creat pentru produsele congelate, dar si fara a fi prevazute cu o pelicula de adezi utilizate in industria textila, industria sticlei, librarii, obiecte promotionale.

Aceste etichete in rola sunt pretaiate dintr-o hartie termica pentru imprimantele cu printare prin transfer termic direct regasind insa si etichete in rola autoadezive semilucioase pentru imprimante cu transfer termic.

In cazul primului proces de imprimare prin transfer termic direct etichetele in rola nu necesita folosirea unui ribon insa etichetele semilucioase se pot printa doar prin transfer termic folosind ribon. Se pot folosi riboane cu ceara sau compozitie de ceara si rasina.

Etichete in rola termice pot fi compatibile atat pentru pentru imprimanta de etichete regasite in domeniul de retail, logistica sau distributie dar si pentru cantarele electronice comerciale sau cantare cu etichetare.

Etichete autoadezive in rola - caracteristici

Aceste etichete in rola au o lungime minima de 10mm-299 mm pana la >110 mm iar o latime care variaza intre 10 mm-29 mm avand un maxim de >110 m (se folosesc pentru etichetarea paletilor si aceasta dimensiune este agreata pentru etichetele de trasabilitate conform standardului GS1).

Forma etichetelor poate fi rectangulara, ovala sau rotunda iar materialul difera la aceste etichete in rola: hartie eco-termala (ecologica, biodegradabila), plastic (PE) si plastic (PP) - rezistenta la umiditate si finisarea excelenta, rezistenta la spalare in solutii de intretinere si curatare si se pot tipari cu riboane de tip ceara+rasina sau rasina.

Regasim insa si etichete in rola din hartie top therma (TTH), hartie vellum - principalele avantaje fiind rezistenta sporita la rupere si la umiditate, fiind rezistente la factori de mediu si se pot tipari cu riboane aderente, hartie inkjet matt si hartie inkjt gloss prezente in domeniu de retail. Aceste etichete in rola semilucioase sunt folosite la scara larga pentru o multitudine de aplicatii din domeniul etichetarii. Se pot folosi riboane cu ceara, ceara+rasina sau rasina.

Regasim aceste etichete in rola intr-o paleta diversa de culori: galben, rosu, alb, transparent dar si portocaliu, albastru, argintiu/gri sau negru. Culorile tari mentionate anterior sunt folosite in semnalizarea de produse la promotie, discounturi, produse fara gluten sau alergeni dar si semnalizarea diferitelor locatii precum rafturi.

Cu toate acestea, cele mai populare etichete sunt cele care au un fond alb sau transparent cu un scris al textului negru regasite pentru produsele de larg consum sau pentru produsele farmaceutice.

Etichete in rola - consultanta gratuita pentru alegerea modelului potrivit

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit ce tip de eticheta in rola sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta. In portalul nostru de echipamente si consumabile gasesti diferite tipuri de etichete in rola la un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online