Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Culoare
Lungime
Latime
Diametru interior
Tip adeziv

Etichete Plastic

Etichete plastic - rezistenta si calitate

Role de etichete plastic au ca principale avantaje rezistenta la rupere, la umiditate si conditii de temperatura extreme dar si finisarea excelenta. Aceste etichete plastic sunt durabile si rezistente la spalare in detergenti, solutii de intretinere si curatare si se pot tipari cu riboane WR (ceara+rasina) sau R (rasina).

Regasim atat etichete plastic din PP (polipropilena) si PE (polietilena) rezistente la factori de mediu si se pot tipari impreuna cu riboane aderente de ceara+rasina sau rasina, fiind folosite la scara larga pentru o multitudine de aplicatii din domeniul etichetarii.

Aceste etichete plastice ofera flexibilitate pentru a fi utilizate intr-o gama larga de aplicații. Indiferent daca este vorba despre o eticheta din policarbonat care necesita imprimarea la suprafata, care este potrivita pentru industria alimentara si de refrigerare sau o eticheta de avertizare din vinil, care este utilizata in multe industrii pentru a informa si semnaliza despre pericole avand o rezistenta sporita pentru expunerea in aer liber pentru o perioada nedeterminata, inclusiv etichete regasite in industria marina și offshore, stalpi de iluminat , etichetarea clara a cablurilor, panouri de distributie, intrerupatoare, porturi de retea sau telefon, conducte si a altor componente ale unei instalatii.

Modelele de etichete plastic sunt considerate a fi etichete sensibile la presiune, etichete de siguranta, etichete compatibile pentru temperature ridicata, etichete rezistente la chimicale, etichete permanente fiind proiectate pentru a rezista mediilor dure, a substanțelor chimice și a abraziunii pentru a asigura cea mai buna durabilitate.

Aceste etichete plastic sunt extrem de rezistente pentru o varietate de condiții meteorologice dificile fiind impermeabile, nedeteriorandu-se la contactul direct cu soarele, apa sau cu diverse substante chimice . Sunt regasite preponderent in industria de transport, spitalele, clinici, laboratoarele si producatorii de dispozitive din industria medicala care se bazează pe etichete de plastic rezistente la abraziune, pentru a rezista la utilizarea constantă a agenților de curatare.

Achizitionarea de etichete plastic presupune costuri reduse pentru companii datorita termenului de valabilitate pe o perioada nedeterminata dar si caracteristicilor de rezistenta la abraziune si contact chimic fiind prevazuti cu adezivi special conceputi. Etichetele pot include numere de serie și coduri de bare dar si informații despre ingrediente sau alte proprietati, numere de model dar si date statice sau variabile, beneficiind de o aplicare usoara.

Tipuri etichete plastic

Rolele de etichete plastic le regasim in stare pretaiate sau in banda continua pentru imprimante cu printare prin transfer termic cu ribon, unele dintre aceste fiind prevazute cu Black-Mark pe spatele liner-ului. Sunt utilizate inclusiv pentru etichetarea bijuteriilor avand ca si principalele avantaje rezistenta la rupere si la umiditate dar si o finisarea excelenta. In acest caz eticheta este formata din codita/toarta pentru agatare usoara de bijuterie si doua palete separate prin perfor de indoire pentru marcarea produsului.

Printre beneficiile achizitionarii de etichete plastic mentionam si personalizarea acestora avand diverse opțiuni grafice, de taiere, lipire și atasare mecanica pentru a satisface cele mai exigente aplicații, rezista impactului cu echipamente si masinarii si nu se va micsora sau isi va schimba forma la contact cu temperatura mare sau mica facandu-le potrivite pentru industria de construcții, servicii alimentare, dar si industria militara, de transport, utilitati si energie.

Puteti imprima etichete plastic cu ajutorul unei imprimante inkjet sau cu laser in cateva secunde. Dupa imprimarea personalizata, aceaste etichete plastic pot fi aplicate cu usurinta pe aproape orice suprafata plana. Imaginea sau textul pentru eticheta poate fi modificat utilizând software-ul de etichetare care va permite sa stabiliti in mod corespunzator pozitionarea imaginii pentru etichetele specifice.

Daca cele mai multe ambalaje din plastic si sticle PET au în prezent etichete de hartie, cererea pentru reciclarea plasticului creste puternic, iar etichetele de hartie cauzează probleme atunci cand se separa materiile prime. De aceea, acestea sunt inlocuite din ce in ce mai mult cu etichete plastic, care pot sau nu sa fie autocolante.

Pe de alta parte, proprietarii de business incearca sa transforme produsele de marca prin inovare și diferentierea produselor, cresterea concurentei fortandu-I sa recurga la solutii mai eficiente de etichetare a produselor. Din aceste considerente s-au luat si masuri precum: reducerea grosimii ambalajelor și a materialelor de etichetare pentru rezistenta recurgand la achizitia de etichete plastic, creșterea eficienței proceselor de fabricare a etichetelor si a logisticii, reducerea consumului de energie din partea operatorilor in timpul productiei.

Etichete plastic - consultanta pentru alegerea potrivita

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit ce tip de etichete plastic sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta.

In portalul nostru de echipamente si consumabile gasesti diferite tipuri de etichete plastic la un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online