Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Lungime
Latime
Diametru interior

Etichete Semilucioase

  • p/n: 800999-009

    Rolele de etichete autoadezive Zebra Z-Select 57mm x 35mm 800999-009 semilucioase sunt potrivite pentru uz general in orice industrie, pentru aplicarea pe paleti sau rafturi. O rola cuprinde 967 de etichete. Se recomanda a se utiliza in medii fara expunere indelungata la caldura sau lumina solara. Pretul este per bucata, comanda minima 1 cutie.

    52, 53 lei
    44, 12 lei -16%
    In stoc

Etichete semilucioase - calitate si eficienta

Gama de etichete semilucioase cuprinde etichete autoadezive direct termice care nu necesita utilizarea unui ribon in procesul de imprimare. Aceste etichte semilucioase sunt extrem de sensibile la caldura excesiva sau la fluctuatii de temperatura si nu sunt rezistente la apa.

Rolele de etichete semilucioase au un diametru interior mic si sunt compatibile cu imprimantele desktop de mici dimensiuni, office.

Etichete autoadezive din hartie semilucioasa - domenii de activitate 

Etichete semilucioase se regasesc si sub denumirea de etichete semigloss si pot fi imprimate prin transfer termic direct. Sunt recomandate pentru o gama variata de aplicaţii respectiv industria alimentara - etichete descriere produs si coduri de bare, in industria textila pentru etichetele de produs, preturi si marimi, industria medicala pentru etichete analize, etichete echipamente medicale dar si etichete cod de bare, logistica pentru etichetele de inventariere, curierat pentru etichetele de colete si domeniul de retail pentru etichetele produse, etichete raft si cosmetice.

Aceste etichete semilucioase se folosesc si pentru etichete logistice sau AWB-uri, etichete de palet sau cutie.

Etichete autoadezive semilucioase - caracteristici

Aceste etichete semilucioase se tiparesc cu ribon de ceara sau ceara si rasina cu ajutorul imprimantelor de etichete si se gasesc in piata de specialitate sub diverse forme: dreptunghi, cerc, oval dar si au dimensiuni variate: 32x10 mm , 40x21 mm , 50x25 mm , 58 x43 mm ,70x52mm, 100 x70 mm. Tipurile de etichete semilucioase sunt prevazute cu adeziv permanent, removable (usor detasabil), dar si specific pentru mediul de depozit si de inghet. Sunt alegerea perfecta pentru un print de calitate.

Modelele de etichete autoadeziv semilucioase sunt unele dintre cea mai populare deoarece sunt rentabile, versatile și arata excelent. Deoarece aceste etichete semilucioase sunt imprimate pe o hartie calitativa, durabila, culorile de pe eticheta sunt opace, vibrante si clare avand un concept unic, personalizat. In cadrul acestor etichete semilucioase puteti insera grafice, texte fara a modifica designul de baza.

Aceasta hartie semilucioasa ofera o stralucire usoara etichetelor și este perfecta atunci cand se doreste un aspect curat, profesional. Etichete semilucioase regasim incluse in strategii de branding pentru produse, articole promotionale, autocolante personalizate si multe altele, permitand sa imprimati culori indraznete.

Suprafata acestor etichete autoadezive din hartie semilucioasa ofera versatilitate,  devenind eticheta catre interactioneaza cu piata de consumatori si care reflecta strategia de brandingul a produselor, coduri de bare, etichete de identificare.

Modelele de etichete semilucioase au o latime cuprinsa intre 10 mm-29 mm si >110 mm si o lungime ce variaza intre 10 mm-29 mm si >110 mm sau continua. Le regasim sub diverse culori precum: galben, portocaliu, roz, gri, maro, negru, verde si rosu.

Diametru interior este de 25 mm-76 mm si cel exterior de 100 mm- 200mm.

In gama noastra de produse veti regasi role de etichete semilucioase dreptunghice cu colturi rotunjite sau drepte sau role role de etichete semilucioase rotunde de diferite diametre si diferite culori.

Etichete semilucioase - consultanta pentru alegere si achizitionare

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia ce tip de etichete semilucioase sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta.

In portalul nostru de echipamente si consumabile gasesti diferite tipuri de etichete un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online