Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Lungime
Latime
Diametru interior
Tip adeziv

Etichete Termice

Etichete termice - consumabile esentiale in orice industrie

In gama de etichete termice regasim etichetele autoadezive care nu utilizeaza ribon pentru imprimare. Sunt etichete termice sensibile la fluctuatiile de temperatura si nu sunt rezistente la contactul cu apa sau alte substante chimice precum solventi sau diversi detergenti avand ca si material de baza hartia de tip EcoThermal (TH).

Rolele de etichete termice au diametrul interior mic si se recomanda imprimarea prin intermediul unei imprimante desktop, de dimensiuni mici si mijlocii prezentand insa si compatibilitati cu imprimantele robuste pentru mediul industrial.

Aceste role de etichete autoadezive sunt regasite sub forma unor etichete termice pretaiate din hartie termica pentru imprimante cu printare prin transfer termic direct. Tipurile de etichetele termice imprimante nu necesita consumabile suplimentare si sunt compatibile atat pentru o varietate de imprimante dar si pentru cantare electronice comerciale sau cantare cu etichetare.

In mod obișnuit, tipurile de etichete termice in rola sunt utilizate pentru o etichetare rezistenta la murdarie, rezistente la solvenți și la grasimi. Ceea ce le face potrivite pentru aplicații de depozitare la rece, inclusiv etichete de greutate (ambalatori de carne, supermarketuri si hipermarket-uri) sau etichete de marcare a preturilor compatibile pentru depozitarea la rece, termoreactive.

Etichete termice autoadezive - domenii de activitate

Tipurile de etichete termice autoadezive sunt ideale pentru imprimantele de etichete desktop din domeniul de retail, productie, distributie si se utilizeaza in medii care presupun expunerea produselor la soare sau umiditate. Etichetele termice directe sunt utilizate in mod obisnuit pentru aplicatiile de retail si logistica de scurta durata, cum ar fi etichetele de expediere si de adrese, si pot fi utilizate pentru a tipari etichete de preturi, etichetele de produs si de curierat.

Sunt considerate a fi etichete logistice detasabile pentru cutii, paleti, rafturii utilizate pentru marcarea paletilor si pentru trasabilitate.

Modelele de etichete termice autoadezive sunt regasite inclusiv in conditii care necesita conditii de intuneric si depozitare pentru perioade lungi de timp. Etichetele termice directe cu adeziv detasabil sunt utilizate în pe termen scurt / temporar unde eticheta trebuie eliminate cum ar fi cazul suprafetelor de sticla, material textile, obiecte promotionale. Regasim insa si etichete termice autoadezive din hartie de tip TopThermal care sunt foarte rezistente la umiditate, caldura, lumina sau socuri mecanice (zgariere, stergere).

Hartia acestor etichete termice asigura o acoperire superioara a caracterelor sau a codurilor de bare in cazul etichetelor de preturi, cu proprietati de inalta rezolutie de imprimare detinand o rezistenta nelimitata la abraziune si contactul cu diverse substante.

Etichete termice - beneficii suplimentare 


Beneficiile cheie ale acestor etichete termice in rola sunt: usurinta de schimbare a rolei, dispun de o gama extinsa dimensiuni si culori, nu sunt ușor de indepartat de pe articolele dvs., adezivul permanent asigurand eficienta etichetei pe un produs pentru o lunga perioada de timp iar articolele etichetate nu sunt pierdute in timpul proces de livrare.

Mentionam inclusiv avantaje precum economisirea de timp și bani, etichetele termice directe fiind fabricate din hartie sensibila la caldura, astfel incat nu este nevoie de costuri suplimentare pentru riboane, tonere sau cerneala. Adezivul permanent asigura o aderenta buna pentru toate suprafetele normale: plane sau curbate , inclusiv sticla, plastic si metal dar si suprafete poroase precum carton.

Etichete termice in rola - principalele caracteristici


Latimea tipurilor de etichete termice autoadezive este cuprinsa intre 10 mm-29 mm si >100 mm, o lungime cuprinsa intre 10 mm-29 mm si >110 mm sau continua avand dimensiuni rectangulare, ovale sau rotunde iar materialul poate fi hartie ecothermal, top thermal, pastic (PE) si plastic (PP) dar si hartie semilucioasa. Unele etichete termice in rola au inclus si marcaj negru (black mark). In gama de role etichete regasim diverse diametre ( interior 19 mm-76 mm si exterior 100-220 mm) si diferite culori (galben, rosu, verde, portocaliu).

Adezivul poate fi permanent asigurand o rezistenta puternica la contactul cu orice substanta chimica, praf si impuritati, removable sau detasabil utilizat preponderent in domeniu textil, specifice pentru produsele congelate dar si pentru produsele depozitate in frigidere, fara adeziv utilizate in domeniul horticol (pepiniere sau sere de flori), rezistente la intemperii si la expunere solara indelungata.

Aceste etichete termice autocolante sunt compatibile majoritatii imprimantelor de etichete desktop de dimensiuni mici si mijlocii respectiv Zebra LP2844, Zebra TLP2844, Zebra GK420d, Zebra GK420t, Intermec PC43d, Intermec PC34t, TSC 245C dar si imprimante Brother sau Honeywell.

Etichete termice autoadezive - consultanta achizitionare

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia ce tip de etichete termice in rola sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta. In portalul nostru B2B gasesti diferite tipuri de etichete respectiv etichete termice zebra la un pret competitiv in raport cu piata de specialitate.
Suport online