Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Lungime
Latime
Diametru interior
Tip adeziv

Etichete Vellum

Etichete vellum - tipuri si caracteristici 

Etichete vellum (mata) sunt imprimate prin transfer termic, sunt autocolante regasite in rola. Au o durata de viaţă ridicata si un grad mare de rezistenta la diversi factori, de aceea sunt folosite intr-o gama diversa de aplicatii respectiv industria alimentara - etichete produse proaspete sau pentru produse congelate si de coduri de bare, in industria textila: etichete de produse, pret si marimi , logistica pentru inventariere, curierat pentru etichetele regasite pe colete, retail: etichete de produse sau etichete raft dar si in industria medicala pentru etichetele de analize, etichetele produs, etichete cod de bare.

Aceste etichete vellum se tiparesc cu ajutorul unui ribon de ceara cu ajutorul imprimantelor de etichete. Tipurile de etichete vellum se pot realiza in diverse forme : dreptunghiulara, cerc, oval, dar si la dimensiuni lungime-latime 32x10 mm , 40x21mm , 50x25 mm , 58 x43 mm ,70x52 mm, 100 x70 mm cu diferite tipuri de adezivi : permanent si removable- usor detasabil.

Etichete autoadezive velum - cele mai importante beneficii 

Gama de etichete vellum cuprinde etichete din hartie mata de inalta calitate cu finisaj definit utilizate pentru etichetarea standard (text + cod de bare), etichetarea de depozit, etichetarea postala dar si in medii unde imprimarea este componenta a unui flux de lucru si necesita alocarea de timp. Aceste etichete vellum pot fi expuse la lumina directa a soarelui.

Aceste etichete autodezive vellum ofera o finisare mata de calitate superioara la un pret accesibil, oferind in acelasi timp rezultate excelente în imprimare folosind adezivi si hartie de inaltă calitate. Etichetele vellum sunt extrem de absorbante și, prin urmare, sunt materialele pentru uz general beneficiind de o imprimare termica a informațiilor generale și coduri de bare pentru preturi. Natura durabila și stratul de acoperire al etichetelor ofera o lizibilitate buna pentru scanare.

Un punct forte al acestor etichete vellum este adezivul permanent, dur si frecvent utilizat pe piata etichetelor autoadezive. Este un adeziv cu o aderenta foarte mare. Dupa ce a fost aplicat produsului acesta nu poate sa fie dezlipit foarte usor.

Etichete termice vellum - rezistenta si durabilitate

Adezivul regasit la etichete vellum poate fi indepartat numai spalare sau prin utilizarea unui detergent pe baza de solventi. In general, acest aspect este important in conditiile in care informațiile despre produs sunt importante si au o durata de valabilitate de 12 luni, cand au fost supuse conditiilor reci sau uscate. In cazul adezivului permanent, el exceleaza si pentru etichetarea suprafetelor greu de etichetat, cum ar fi anvelopele, bateriile si cherestea.

Regasim insa si etichete termice vellum cu un adeziv detasabil asigurand o indepartare usoara de pe produsele pe care le-ai aplicat. Adezivul chiar daca ofera durabilitate, eticheta va putea fi dezlipita inclusiv de pe metal, plastic si tesatura. Spre deosebire de adezivul permanent, acestea nu lasa urme. De indata ce aceste etichete vellum au fost eliminate, nu pot fi reutilizate.

Pentru produsele din sticla, portelan sau cristal, adezivul necesar pentru etichete vellum este adezivul removable. Acest adeziv permite ca o eticheta sa fie indepartata de pe o suprafata fara a lasa reziduuri sau fara a provoca daune. Eticheta poate fi apoi aplicata din nou intr-o alta zona și nu se limiteaza la numarul de repetari ale acesteia.

Etichete vellum - domenii de utilizare

Domeniile in care regasim prezenta de etichete vellum sunt: depozite, industria chimica, catering, logistica si transport. 

Un adeziv detasabil pentru etichete vellum este folosit in mod obisnuit in semnalare preturilor promoționale, unde eticheta cu informatii tiparite trebuie sa fie curatata cu usurinta. Sunt ideale pentru utilizarea in industria chimica pentru eprubete, industria de fashion si pentru produsele electrice.

Tipurile de adeziv ofera o aderenta exceptionala in functie de temperatura camerei, fiind ideal atat pentru domenii alimentare in medii de inghet dar si temperaturi inalte, unde nu se vor dezlipi usor sau nu se vor rupe. Aceste etichete vellum sunt utilizate si in restaurante, macelari, domeniu de en-gros, producatori produse lactate, pescarii, catering, laboratoare, medii medicale si, in general, oriunde sunt temperatura scazute. Ele pot fi folosite inclusiv in medii cu umiditatea crescuta.

Etichete valum - intreaba-ne ce sa alegi

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia ce tip de etichete vellum sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta.

In portalul nostru vei gasi diferite tipuri de etichete vellum la un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online