Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Culoare
Lungime
Latime
Diametru interior
Tip adeziv

Etichete Zebra Originale

Etichete Zebra originale - performanta in domeniul etichetarii

Etichetele Zebra originale sunt considerat a fi etichete premium, avand o calitate superioara, compatible uzului interior si exterior in conditiile imprimarii cu ribonuri pe baza de rasina. Aceste etichete Zebra originale sunt caracterizate prin rezistenta si durabilitate la substante chimice: uleiuri, solventi si diferiti detergenti dar si la zgarieturi, umiditate si ruperi. Rolele de etichete Zebra originale pot fi lucioase potrivite domeniului de retail, distributie si productie transferul realizandu-se termic prin intermediul unui ribon.

Majoritatea acestor etichete Zebra originale sunt prevazute cu un adeziv permanent si se tiparesc pentru etichetele logistice sau AWB-uri, etichete de paleti si cutii dar si pentru etichetele de pret si coduri de bare regasite in domeniul de retail (magazine de specialitate, supermarket-uri, hipermarket-uri).

Regasim insa si etichete Zebra originale direct termice care au o hartie speciala, calitativa si se tiparesc fara ribon. Hartia acestor etichete Zebra originale poate sa fie semi-lucioasa sau lucioasa avand un adeziv premium pentru rezistenta la caldura, umiditate si diferite substante chimice.

Tipurile de etichete Zebra originale sunt ideale pentru imprimarea de coduri de bare si tiparirea de fonturi lizibile pentru operatori si clienti. Sunt ideale pentru etichetarea produselor unde se solicita rezistenta la factori externi.

Etichete termice Zebra - caracteristici

Gama de etichete Zebra originale cuprinde etichete rezistente la rupere si impermeabile, care se pot aplica direct pe produse si care prezinta o buna adeziune la diverse suprafete si rezistenta la actiunea substantelor chimice si a solventilor. Permit obtinerea unor imagini clare cu un contrast foarte inalt pentru etichetele de rafturi, etichete pentru depozitare dar si etichete de uz general, folosite in spatii comerciale. 

Principalele caracteristici ale acestor etichete originale Zebra sunt: rezistenta sporita la decolararea textului, a imaginilor si a codurilor de bare tiparite, contribuie la mentinerea fiabilitatii capului de printare, permit tiparirea rapida si imprimare de foarte buna calitate si precizie.

Modelele de etichete Zebra originale se regasesc si pe suport lucios, din poliester cu adeziv permanent. Materialul confera etichetelor o buna rezistenta la actiunea substantelor chimice, acestea fiind folosite la etichetarea bunurilor expuse la solutii acide sau alcaline, etichetarea bunurilor scufundate in apa si a celor scanate in mod intensiv dar si pentru etichetarea de conformitate, a produselor aflate in proce de sterilizare.


Consultanta gratuita pentru achizitia de etichete Zebra originale

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit ce tip de etichete Zebra originale sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta.

In portalul nostru de echipamente si consumabile gasesti diferite tipuri de etichete Zebra originale la un pret bun, competitiv in piata de specialitate.
Suport online