Produs acreditat
0 0 Review-uri

Extindere Garantie 3 ani Zebra OneCare, Z1AE-ZQ5X-3C0

Pret pe unitate
867.00 Lei
Stoc epuizat

Transport: Gratuit

 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 14/11/2019
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 150 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati
Prezentare produs +
Scurta descriere

Extindere Garantie 3 ani Zebra OneCare, Z1AE-ZQ5X-3C0 face referire la extindere de garantie ce ofera accesul la servicii de mentenanta, suport tehnic si reparatii. Cu aceasta garantie se acopera defectele de fabricatie ale echipamentului, dar si reparatiile ce pot aparea in urma producerii unor accidente ce deterioreaza echipamentul, de asemenea repararea si inlocuirea componentelor uzate in urma folosirii normale a echipamentului.

Valabilitatea garantie este pe 3 ani si este aplicata imprimantelor ZQ510 si ZQ520. Pentru accesoriile compatibile cu echipamentul nu se aplica. Garantia Onecare Essential Z1AE-ZQ5X-3C0 se poate achizitiona intr-un interval de timp de maxim 30 de zile de cand s-a cumparat echipamentul.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Extindere Garantie 3 ani Zebra OneCare, Z1AE-ZQ5X-3C0. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Extindere Garantie 3 ani Zebra OneCare, Z1AE-ZQ5X-3C0. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Extindere Garantie 3 ani Zebra OneCare, Z1AE-ZQ5X-3C0
867.00 Lei