Imprimanta cu Laser Monocrom Xerox Phaser, 3020V_BI
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 29/05/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 300 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

Imprimanta cu Laser Monocrom Xerox Phaser, 3020V_BI

Avantaje precomanda

Comanda la pret mic

349.90 Lei
Pret final 397.61 Lei

Acces la stocuri limitate


Prioritate la livrare

Cantitate
Stoc limitat
Livrare 28 iulie
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Imprimanta Laser Monocrom Xerox Phaser 3020, 3020V_BI este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Xerox Phaser 3020 este o imprimanta laser monocrom utila afacerilor mici si mijlocii, care se instaleaza si se seteaza rapid, este simplu de utilizat si foarte prompta: prima pagina se tipareste in aprox. 8.5 s. Acces direct de oriunde: designul compact asigura integrarea in orice spatiu; conexiunea Wi-Fi permite amplasarea imprimantei oriunde doriti; informatii oricand: cand se termina procesul de imprimare, cat toner mai este; panou frontal de comanda dedicat simplificarii activitatilor zilnice; un singur cartus rapid de inlocuit. Functionare consecventa: capacitate mare de lucru: volum lunar de maxim 15.000 pagini; 20 de pagini pe minut pentru mai putina asteptare si mai multa interactionare cu clientii; numeroase functii standard, printre care: imprimare brosuri si postere, ignorare pagini goale, mai multe pagini pe o singura coala etc.; conectare USB 2.0 si Wi-Fi 802.11 b/g/n; aceeasi functionalitate precum generatia precedenta, insa cu un consum mai redus de curent. Tehnologia in serviciul eficientei: datorita Wi-Fi Direct, puteti imprima de pe telefoane mobile, tablete si laptopuri; imprimare mobila Apple AirPrint si Xerox PrintBack; rezolutia de maxim 1200 x 1200 DPI confera proiectelor aspectul profesional necesar; procesorul de 600 MHz si 128 MB RAM asigura executarea celor mai dificile proiecte fara pierdere de timp.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Imprimanta cu Laser Monocrom Xerox Phaser, 3020V_BI. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Imprimanta cu Laser Monocrom Xerox Phaser, 3020V_BI. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Imprimanta cu Laser Monocrom Xerox Phaser, 3020V_BI
397.61 Lei
349.90 Lei