Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Temperatura de operare
Conectivitate
Rezolutie imprimare
Metoda imprimare
Viteza imprimare
Latime imprimare
Greutate

Imprimante Portabile

Imprimanta portabila – necesitate si beneficii

Imprimantele portabile iti permit sa tiparesti pe loc orice ai nevoie. Ele au devenit necesare in tot mai multe activitati care presupun mobilitate si rapiditate. Se pot tipari chitante, etichete, coduri de bare, schite, fotografii sau rapoarte.

Cui ii este necesara o imprimanta portabila

O imprimanta portabila este ideala pentru afacerile care presupun deplasari. Pentru agentii de teren, de exemplu, o astfel de imprimanta este extrem de utila in tiparirea de chitante sau chiar de contracte.

Arhitectii sunt cei care utilizeaza imprimanta portabila pentru tiparirea schitelor. Uneori este nevoie sa aduca modificari proiectului de constructii, chiar la fata locului. Pentru rapiditate in implementarea modificarilor, echipa din teren are nevoie de aceste schite instant.

Fotografii si cei care lucreaza cu imagini au un ajutor de baza intr-o imprimanta foto portabila atunci cand au nevoie sa livreze produsele lor la cerere.

Avantajele utilizarii unei imprimante portabile

Cand te afli in deplasare si ai nevoie sa tiparesti diverse materiale, imprimanta portabila iti asigura confidentialitate, siguranta calitatii dorite si pe termen lung costuri mai mici.

Chiar daca multe hoteluri si centre speciale (copy centers) ofera servicii publice de tiparire, nu exista confidentialitate 100% si nu esti sigur ca imprimanta publica este compatibila cu nevoile tale de calitate. In plus, costurile s-ar putea sa fie mai mari decat daca ai avea imprimanta proprie.

Un alt avantaj in utilizarea unei imprimante mobile este independenta fata de un computer. Cu o imprimanta portabila poti sa tiparesti direct de pe tableta, telefon mobil, camera foto sau chiar carduri de memorie.

Cum alegi o imprimanta portabila – consultanta gratuita

Daca ai identificat nevoia de a cumpara o imprimanta mobila, in alegerea ta va trebui sa tii cont de dimensiunile imprimantei, de capabilitatile de conectivitate, de performantele de tiparire, de rezistenta la socuri si de tipurile de consumabile compatibile.

Pare complicat? Contacteaza-ne si te vom indruma in alegerea ta asigurandu-ne in acelasi timp ca achizitia o vei face la un pret avantajos.Suport online