Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Temperatura de operare
Conectivitate
Rezolutie imprimare
Metoda imprimare
Viteza imprimare
Latime imprimare
Greutate

Imprimante

Orice companie, indiferent de domeniul de activitate in care activeaza, are nevoie de o imprimanta pentru documente, pentru etichete de produs, pentru bonuri, etichete de inventar sau etichete de pret.

Pentru activitatile de productie, de gestiune sau de logistica se recomanda imprimantele industriale pentru tiparirea codurilor de bare sau a etichetelor de preturi. Fie ca alegi o imprimanta pentru carduri PVC color, pentru etichete RFID, pentru bilete de acces, cu imprimantele pe care le gasesti aici reusesti sa acoperi nevoile afacerii tale oricare ar fi zona in care se desfasoara aceasta: productie, depozitare, logistica, transporturi sau sanatate.

Fie ca alegi un model Zebra, Epson, Honeywell sau Intermec, vei avea o imprimanta fiabia, compacta cu utilizare in multiple aplicatii. Cauta imprimanta de care ai nevoie si suna-ne daca ai nevoie de ajutor sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine, ca performanta. Noi te asiguram ca in afara de performanta, vei beneficia de cele mai bune preturi pentru orice model de imprimanta alegi.Suport online