Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Masini de Numarat Carduri

  • p/n: EMP-1100C

    Masina de Numarat Carduri EMP-1100C Hand Held detine o interfata digitala avansata cu consum redus de energie, multifunctionala, usor de utilizat si manevrat. Are o baterie cu litiu si un ecran LCD de mare capacitate care poate sa afiseze greutate a 999.999 buc. de carduri. Este folosita in mediile bancare, medicale pentru cardurile de sanatate, telecom...

    4 737, 57 lei
    In stoc

Masini de numarat carduri

O masina de numarat carduri are ca si principale caracteristici: rezistenta la șocuri, usurinta in manipulare, designul ergonomic, ecranul LCD cu cifre mare este ușor de citit și poate fi setat pentru a Numara carduri sau doar calcula un cumul de carduri. De asemenea, este capabil să numere carduri embosate sau normale fara caractere speciale.

Fiecare model de masina numarat carduri este capabila sa numere carduri PVC albe sau colorate cu grosimi variabile: subțire, standard și gros. Două caracteristici distincte regăsite numai la aceste masini de numarat carduri sunt: transferul de date catre un calculator și capacitatea de a numara o gama larga de carduri translucide.

Un aparat de numarat carduri este de asemenea usor si durabil, exteriorul fiind din metal sau dintr-un plastic rezistent, care ofera protectie suplimentara impotriva factorilor externi precum praf, apa sau alte substante precum toner, tusuri sau diverse cerneluri. Proiectat ergonomic și cu o singura apasare a unui buton acesta poate comuta functionarea din dreapta si din stanga.

Masina de numarat carduri reprezinta un instrument inteligent pentru eficienta procesării si gestionarii cardurilor in diverse sectoare de activitate, cum ar fi cel producator de carduri, banca, emitentul de carduri. Principalele moduri de numarare sunt numararea singulara si prin acumulare a greutatii cardurilor, incarcarea fara fir este disponibila iar oprirea automata fără interventia manuala poate fi setata din 30 in 30 de secunde.

O alta caracteristica importanta a unui aparat numarat bani este si modulul special de numarare carduri embosate iar pe baza modului de antrenare mecanica, viteza de numarare poate ajunge la 36.000 de carduri pe ora. Aceste masini de numarat carduri sunt considerate instrument ideale pentru numarare de carduri noi dar si reciclate sau deteriorate cu grosimi cuprinse intre 0,4 mm si 3 mm.

O masina de numarat carduri detine un mecanism fiabil de transfer si numarare a cardurilor avand un design compact dar si functionalitati tehnice avansate precum modulul presetat pentru stabilirea valorii de numarare. Capacitatea de intrare/ iesire carduri a unui aparat de numarat bani este de 80-100 de carduri/ora avand un nivel maxim de 9999 de carduri si un mod presetat de 999 de carduri.

De asemena o masina de numarat carduri poate fi dotata cu cele mai avansate tehnologii precum analiza de numarare folosind componente optice duale de inalta performanta. Folosind componente electronice digitale de precizie si doua circuite independente de numarare si calculare scaneaza automat cardurile, apoi verifica independent rezultatele fiecarui circuit. Prin calculul sau foto-electric o masina de numarat carduri este capabila sa numere carduri sau cartele subtiri de 0,4 mm, realizate din aproape orice material opac.

Un aparat de numarat carduri este prevazut inclusiv cu un afisajul LCD mare , ușor de utilizat dar si functionalitati de raportare vocala cand este finalizat procesul de numarare si acumulare de carduri, limita maxima fiind de până la 99.999 de carduri. 

O masina de numarat carduri adopta un circuit digital avansat de consum redus de energie. Acest aparat de numarat carduri de înaltă precizie, cu greutate redusa, bateriu Li-Ion, multifuncțional, are o autonomie lunga a bateriei si este foarte ușor de manevrat. Cu precizie de numarare fara precedent, poate fi utilizat pe o gamă larga de materiale de carton mai groase de 0,4 mm. In plus, ecranele LCD de mare capacitate afiseaza pan la 999.999 buc.

Masina de numarat carduri - tipuri si caracteristici

Acesta masina de numarat carduri ofera functii noi, cum ar fi gestionarea datelor, meniul de operare si incarcarea bateriei fara folosirea cablului de alimentare. Caracteristicile sale sunt circuite digitale cu consum redus de energie, tehnologie fotoelectrica si pot numara tipuri si modele de carduri realizate din diverse materiale si substraturi. Designul ergonomic și compact imbina puterea si fiabilitatea. Un aparat de numarat carduri este regasit in departamente de fabricare si procesare a cardurilor.

Domeniile de activitate unde regasim prezenta acestor masini de numarat carduri sunt: sectorul bancar pentru cardurile de credit sau debit, sectorul medical prin prezenta cardurilor de sanatate, domeniul telecom unde regasim cartele telefonice preplatite dar si in cele de retail unde regasim cardurile de loialitate si fidelizare, carduri de membru, sectorul hotelier prin cartelele sau cardurile cheie.

Principalele caracteristici ale acestor masini de numarat carduri sunt: rezultate rapide si corecte de numarare, eficienta rentabila si durabila si un timp de reactie rapid dar si un termen de valabilitate prelungit si un serviciu de intretinere sporadic.

Printre generalitati si caracteristici mai enumeram si componente optice de inalta calitate și circuite logice precise, designul acestui tip de mașină de numarat carduri este unic și fin. Ofera scanare automata, două circuite de numarare reciproca si un raport vocal. Acesta poate numara carduri diferite de pana la 0.28 mm.

Acest aparat de numarat carduri poate oferi o contorizare rapida, convenabila si corecta. In prezent, aceasta masina de numarat carduri este prezenta pe scara larga în domeniul emiterii de carduri sau de producție, cum ar fi sistemul financiar- bancar, sistemul de autobuz public, biroul de asigurari sociale.

Printre parametrii tehnici importanti mentionam: conexiunea la un computer este realizata prin Bluetooth, Wireless sau Interfata RS-232, temeperatura de operare recomandata este curpinsa intre 0-35 grade iar gradul de umiditate 90% iar alimentarea este de 200 ~ 240V. Datele stocate pe o masina de numarat carduri pot fi descarcate pe un computer cu ajutorul cablului USB.

Acest aparat numarare carduri este extrem de usor de utilizat pentru angajați. Pur și simplu apasați butonul de numarare si glisați dispozitivul in partea laterala a unui teanc de carduri. Cantitatea va fi afișată pe ecranul LCD. Pentru a continua numararea, glisati inca o stiva si masina de numarat carduri totalizeaza cantitatile din toate cartelele combinate. Poate fi folosit si pentru carduri termoizolante plate.

Designul sau compact si portabil este o necesitate pentru companiile care proceseaza volume mari de carduri, cum ar fi bancile, cartele telefonice preplătite, ID-urile corporative si guvernamentale, autobuzul, evenimentele sportive, cardurile de membru, cardurile de credit.

In cazul unui aparat de numarat carduri portabil sau handheld, acesta este prevazut cu o baterie durabila si cu o statie de incarcare fara fir evitand astfel pașii suplimentari de decuplare si conectare la o sursa de energie.

Un aparat de numarat carduri este dotat inclusiv cu un software de gestionare a datelor compatibil cu sistemele de opearare Windows si Android. Permite contorizarea rapida si exacta la toate nivelurile de producție si personalizare a cardurilor.

O masina de numarat carduri este dotata cu un ecran tactil, ușor de utilizat, cu raspunsuri auditive la setari. Include caracteristici cum ar fi conexiune de tip Ethernet, rapoarte, acumularea de date pentru numaratoare dar si presetari.

Cu prelucrarea unica digitala, o masina de numarat carduri este capabila să numere orice tip de card, inclusiv cele mai dificile carduri: deteriorate sau uzate. Un aparat de numarat carduri portabil este ideal si pentru numararea de mici loturi pre-ambalate de 25-100 de carduri.

Masina de numarat carduri - consultanta gratuita in alegerea modelului potrivit

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia gratuit ce tip de masina de numarare carduri sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta. In portalul nostru B2B gasesti diferite tipuri de aparate numarare carduri la un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online