case de marcat desktop

Case de marcat Mures – fiscalizare si mentenanta

In Case de marcat by Carmen0 Comments

Case de marcat Mures – informatii utile

Ai nevoie sa fiscalizezi case de marcat Mures? Iti oferim in articolul de fata informatii utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat Mures.

case de marcat mures

Casa de marcat Mures

Domeniile de activitate in care se utilizeaza case de marcat sunt: retail, farmacii, restaurante, servicii de transport si medicale, posta sau curierat si toate activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa.

Prezenta unei case de marcat in cazul nostru a unei case de marcat Mures, este obligatorie pentru toti agentii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii directe catre consumatorii finali.

Operatorii economici utilizatori ai unei case de marcat Mures au obligatia sa emita bonuri fiscale si sa le predea clientilor.

Utilizarea unei case de marcat trebuie sa corespunda cu data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie declarata.

Case de marcat in Mures – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Mures poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat din raza judetului Mures.

Fiscalizarea unei case de marcat Mures presupune depunerea dosarului la DGFP Mures sau unde se afla punctul de lucru dar mai ales unde veti instala casa de marcat. Nu in judetul unde aveti sediul social al companiei. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Mures presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Mures – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Mures o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

casa de marcat mures

Casa de marcat Mures

Pe langa case de marcat Mures veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani sau imprimante termice. In afara de cititoare de coduri de bare va putem recomanda si consumabile precum role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot. Noi te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilele necesare.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Leave a Comment