Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Culoare
Compozitie
Lungime
Latime
Dispunere
Diametru interior

Riboane ARMOR Originale

Riboane Armor - performante in industria de consumabile

Riboanele Armor se remarca in industria de consumabile si echipamente hardware printr-o calitate exceptionala a imprimarii dar si performante vizuale pentru domenii cu o gama extinsa de aplicatii. Aceste riboane Armor pot fi utilizate cu success, oferind rezultate excelente atat pe hartia lacuita cat si pentru material precum polipropilena, polietilena si PVC.

Categoria de riboane Armor se diferentiaza prin calitatea superioara a backcoating-ului oferind o supra-protectie a capului de imprimare.

Gama de riboane Armor ceara este o solutie ideala dedicata tehnologiei de tip "flat head". Caracteristicile principale constau in: compatibilitate cu diverse materiale de etichete, fiind potrivite atat pentru hartia velum cat si pentru hartia semilucioasa. Aceasta gama de riboane Armor ceara este sensibila prin deteriorarea materialului la socuri mecanice si impact puternic.

Compozitia de ceara a acestor riboane Armor este potrivita pentru imprimarea etichetelor din hartie preimprimate, etichete de coduri de bare, etichete de pret, tag-uri de carton lucioase sau mate, etichete din hartie premium semilucioasa, etichete din hartie vellum dar si etichete de paleti. Aceasta gama de riboane Armor ceara este recunoscuta ca fiind rezistenta la zgarieturi, potrivita pentru printarea la viteza mica si medie obtinand rezultate excelente la tiparirea codurilor de bare 1D in plan vertical cat si orizontal.

Gama de riboane Armor ceara-rasina se diferentiaza prin performante de inalta calitate si un domeniu larg de aplicatii in diverse domenii de activitate. Aceaste riboane Armor ofera rezultate exceptionale pe hartia lacuita si material de polipropilena si polietilena.

Etichetele tiparite cu riboane Armor de tip ceara-rasina sunt rezistente la apa, temperaturi ridicate precum si la abraziuni si substante chimice. Ofera performante mai bune decat riboanele cu ceara si o rezolutie mai buna a imprimarii, versatilitate privind materialele compatibile si o capacitate de imprimare la viteza mare. De asemenea sunt recunoscute pentru calitatea superioara a backcoating-ului, oferind o buna protectie a capului de imprimare.

Compozitia de ceara-rasina a acestor riboane Armor este compatibila pentru tiparirea de: etichete din material plastic mat sau lucios; etichete din hartie sau plastic preimprimate, etichete de coduri de bare, tag-uri de carton sau material plastic, etichete din hartie semilucioasa, etichete din hartie vellum dar si etichete care sunt expuse la temperature inalte. Le regasim sub diverse culori: albastre, negre, rosii, maro , transparent.

Tipurile de riboane Armor rasina sunt dedicate aplicatiilor si domeniilor care necesita o calitate de imprimare foarte buna si o rezistenta mecanica foarte buna. Aceste riboane Armor ofera o calitate exceptionala de imprimare a tuturor tipurilor de coduri de bare 1D si 2D, text cu fonturi mici, caractere mari si logo-uri, la un grad de intensitate a culorii notabil.

Compozitia acestor riboane Armor rasina permite imprimarea pe diverse tipuri de materiale sintetice respectiv PVC, PET, PE, PP dar si hartie mata si lucioasa. Ribonul de rasina este considerat cel mai versatil ribon de de pe piata.

Riboane Armor - caracteristici 

Imaginea imprimata ofera o rezistenta excelenta la abraziune, zgarieturi si caldura. Aceste trasaturi mentinandu-se la viteze de imprimare de pana la 250mm/sec si cu capete de printare cu rezolutii de 200, 300 sau 600 dpi. Acest model de ribon Armor este considerat alegerea ideala pentru piata de etichetare, si pentru etichetarea pe materiale flexibile.

Ribonul Armor rasina este utilizat si pentru imprimarea etichetelor textile respectiv bumbac, nailon, acetat de vinil polyester dar si pe hartie super lucioasa (high gloss). Imaginea imprimata de riboane Armor ofera o rezistenta foarte buna la spalare, inalbitori, calcare, caldura (180 - 200 ° C) dar si la diversi solventi.

Aceste caracteristici de rezistenta sunt asigurate inclusiv la viteze de imprimare de pana la 200mm/sec si cu capete de printare cu rezolutii de 200, 300 sau 600 dpi. Riboanele rasina sunt ideale pentru materialele textile dar si pentru materialele flexibile.

Compozitia de rasina a acestor riboane Armor este compatibila pentru: etichete din hartie sau plastic, etichete de coduri de bare, etichete din hartie lucioasa, etichete pentru temperaturi foarte mari, etichete pentru produse depozitate, etichete din material plastic mat sau lucios.

Latimea riboanelor variaza intre 40 mm-220m avand o lungime cuprinsa intre 74 mm-600 mm iar paleta de culori este compusa din: riboane albastre, rosii, verzi, negre.

Riboanele Armor sunt compatibile imprimantelor: Brother, Zebra, Epson, Honeywell, Datamax.

Consultanta pentru achizitionare de riboane Armor

Te asteptam sa ne contactezi pentru a te consilia ce tip de riboane Armor sa iti achizitionezi astfel incat sa fii multumit de alegerea facuta. In portalul nostrum de echipamente si consumabile gasesti diferite tipuri de riboane Armor la un pret bun, sub cele mai importante marci in domeniu.
Suport online