Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Role Casa de Marcat

Role casa de marcat – caracteristici principale

Role pentru casa de marcat intalnim in orice punct de vanzare, fie el supermarket sau benzinarie. In functie de casa de marcat, intalnim mai multe modele de role hartie casa de marcat.

Indiferent de model, majoritatea rolelor de hartie pentru casa de marcat sunt fabricate din hartie termica. Astfel, ele au cateva caracteristici comune pe care le vom descrie in continuare.

Latime –latimea unei role casa de marcat variaza intre 20mm si 80mm

Material –o rola hartie pentru casa de marcat poate fi fabricata din hartie simpla sau din material sintetic, cum ar fi polipropilena.

Dispunere – aceasta poate fi “in” – cu partea de tiparit dispusa pe interiorul rolei, sau “out” – cand hartia este dispusa pe exteriorul unei role casa de marcat.

Grosime – poate varia intre 40 – 50 microni si 60 – 80 microni. O rola hartie casa de marcat cu grosimea de 40 de microni este mai ieftina insa informatia tiparita se sterge destul de repede. Cand nevoia de arhivare este mare, se recomanda utilizarea de role casa de marcat cu o grosime de 80 microni.

Cum alegi role casa de marcat – criterii

Cand iti alegi modelul de role casa de marcat este bine sa tii cont de cateva criterii:

-          Conditiile de tiparire a unei role casa de marcat.

-          Mediul in care are loc tranzactia.

-          Mediul in care sunt depozitate rolele.

-          Necesitatea de arhivare a chitantelor tiparite din aceste role casa de marcat.

Consultanta gratuita alegere – role casa de marcat

Tinand cont de criteriile de mai sus iti poti alege role de hartie casa de marcat potrivite afacerii tale. Sau poti apela la echipa noastra care iti ofera consultanta gratuita pentru alegerea ta.

Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a alege nu doar role casa de marcat, dar si imprimante etichete, cititoare coduri de bare sau alte echipamente si consumabile ai nevoie.

Apeleaza cu incredere la noi si daca ceea ce cauti nu se regaseste inca in portalul nostru, te asteptam sa ne contactezi direct. Vom face toate eforturile sa obtii ce ai nevoie la cel mai bun pret.
Suport online