E-Commerce

Solutie B2B si B2C

Conform studiilor din domeniul vanzarilor online, 1 din 4 utilizatori de Internet din Romania utilizeaza acest mijloc pentru cumparaturi. Cu ajutorul unui portal online, ai acces la acest segment de clienti, volumul vanzarilor nemaifiind limitat de programul specific unui magazin fizic.

 • star_rateSatisfactie Garantata itDepot
 • IMPLEMENTARI
  400+ IMPLEMENTARI DE SUCCES Implementari de succes zilnic
 • EXPERIENTA
  15 ANI DE EXPERIENTA Profesionistii de care ai nevoie
 • ANGAJATI
  150+ ANGAJATI Echipa dedicata si ambitioasa
 • CRESTERE
  42% CRESTERE CA Crestem an de an, alaturi de clienti

Beneficii nelimitate pentru magazine online

Solutia E-commerce include optiunea de a adauga un numar nelimitat de produse si posibilitatea de a atasa documente, imagini si video-uri pentru magazinul online. Sistemul include functionalitati de notificare a clientilor si permite realizarea de rapoarte si analize amanuntite pe baza comportamentului cumparatorilor. Mai mult, platforma de comert electronic se adapteaza automat la orice fel de device, desktop sau mobil, si se integreaza perfect cu sistemele de tip ERP.
Fidelizarea clientilor cu SeniorE-commerce

Modalitatile multiple de plata, sistemul de alerte pentru avertizarea clientilor in legatura cu modificarile de stoc/pret, integrarea platformei cu serviciul de curierat si crearea contului in mod automat dupa prima comanda sunt doar cateva aspecte care contribuie la procesul de fidelizare. Utilizatorii pot urmari istoricul comenzilor si pot solicita suport utilizand functia de live chat. In plus, platforma dispune si de un sistem de comentarii si review-uri pentru produsele de pe site.


Vanzari in crestere cu SeniorE-commerce

Integrarea platformei SeniorE-commerce cu motoare de cautare, meta tags si Google sitemap reprezinta unul dintre factorii ce determina cresterea vanzarilor. In plus, prin SeniorE-commerce se pot realiza bannere promotionale, statice sau animate, acestea fiind generate automat pe categorii sau pe produse. De asemenea, platforma permite afisarea de vouchere si cupoane cu discount valoric sau procentual si promovarea rapida a produselor prin intermediul retelelor sociale. Fereastra de abonare la newsletter de tip pop-up, cu diverse oferte promotionale, impreuna cu remarketing-ul pe cosul abandonat reprezinta alte moduri eficiente de crestere a vanzarilor cu ajutorul solutiei SeniorE-commerce.

Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate


B2C


Solutia B2C este un magazin online ce include optiuni nelimitate de produse si este destinata tranzactiilor care se desfasoara intre companie si consumatorul final.

B2B


Portalul B2B este un magazin online destinat tranzactiilor derulate intre persoane juridice, solutia fiind prevazuta cu functie de import informatii contracte si logare securizata pentru clienti.

Portal generare prospecti

Acest portal se adreseaza companiilor cu cicluri lungi de vanzare, care au produse de valoare mare, cu caracteristici si preturi diferite de la client la client. Solutia include formulare personalizate, chestionare si live chat.


Specificatii solutie+

Caracteristici generale

Modalitate de licentiere
On Premises
Modalitate de acces
Instalare pe calculator / server
Sistem de operare
Windows
Limbi disponibile
Romana, Engleza
Accesare de pe dispozitive mobile
Da
Integrare cu alte sisteme
Da
Modalitate de instruire
Documentatie scrisa, cursuri de instruire
Suport tehnic
Da, prin serviciul de suport in orele de program

Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor
contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

Solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la
dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software.

E-Commerce - Solutie B2B si B2C