Zebra
0 0 Review-uri

Terminal Depozit 2D Zebra Android 2GB MC92N0-GL0SYAAA6WR

Pret pe unitate
10.435.61 Lei
Stoc epuizat

Transport: Gratuit

GPec Winner
 • GPec Winner
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 24/01/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 150 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati
Prezentare produs +
Scurta descriere

Produsul Zebra MC9200, MC92N0-GL0SYAAA6WR, este un terminal mobil cu imager 2D integrat, capabil de a citi coduri de bare in timp record, iar robustetea acestuia permite utilizrea in conditii nefavorabile, precum: caderi, rostogoliri, temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute, contactul cu praful sau cu apa. Este ideal de folosit in domenii precum Retail, Productie, Depozitare, Distributie, datorita performantelor si a robustetei sale, conform standardului de protectie IP64. Astfel, produsul poate fi utilizat de lucratori pe teren, curieri sau mecanici. In plus, ecranul tactil de 3.7 inch contine senzori ce ajusteaza nivelul de luminozitate in functie de mediul inconjurator, iar tastatura cu 28 de butoane este usor de utilizat si asigura eficienta. Sistemul de operare Android 4.4 si procesorul TI OMAP 4, dual-core, cu frecventa de 1GHz, asigura accesul la aplicatii in timp record, ceea ce faciliteaza munca depusa si minimizeaza timpul de lucru. Din punct de vedere al memoriei, produsul dispune de o memorie RAM de 1GB si o memorie flash de 2GB.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Terminal Depozit 2D Zebra Android 2GB MC92N0-GL0SYAAA6WR. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Terminal Depozit 2D Zebra Android 2GB MC92N0-GL0SYAAA6WR. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Terminal Depozit 2D Zebra Android 2GB MC92N0-GL0SYAAA6WR
10.435.61 Lei