Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Newsletter

Filtrare produse

Producator
Industrii
Tip coduri
Standard de protectie
Rezistenta
Diagonala ecran
Memorie RAM
Memorie Flash
Capacitate baterie
Sistem de operare

Terminale Mobile

In gama de terminale mobile gasesti orice scaner cod de bare la preturi foarte bune! Fie ca activezi in logistica, productie, distributie sau servicii, un cititor cod bare poate fi folosit atat in medii obisnuite de lucru, cat si in medii dificile, cu umiditate crescuta, la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate. Daca ai nevoie de terminal mobil sau un scanner coduri de bare robust, rugged, rezistent la socuri, gasesti aici orice model de scaner cod de bare pentru depozit, mediul de productie sau fabrica, testate pentru rezistenta la socuri mecanice sau pentru medii cu mult praf sau acolo unde exista riscul de stropire cu apa. Gasesti scanere coduri de bare potrivite pentru orice mediu!

Fie ca alegi un model scaner cod de bare Zebra, Motorola, Symbol, un scanner cod de bare marca Honeywell, Datalogic, Cipherlab sau orice alta marca de terminal mobil pentru citire coduri de bare, vei reusi sa ai o evidenta clara a marfurilor din depozit sau pe linia de productie printr-o scanare cod eficienta, sa optimizezi fluxurile logistice, sa imbunatatesti acuratetea livrarilor si sa reduci considerabil timpul de procesare al retururilor de produse.  

Daca nu ai gasit nici un scanner cod bare potrivit domeniului in care activezi, lasa-ne datele tale si vom gasi noi pentru tine solutia cea mai potrivita la un pret competitiv! Orice scanare cod bare va face business-ul tau mai eficient!Suport online